Obavijesti

Show

'Bila je slaba od borbe s rakom i covid ju je brzo pokosio. Pazila se, ali jedan tren je bio koban...'

'Bila je slaba od borbe s rakom i covid ju je brzo pokosio. Pazila se, ali jedan tren je bio koban...'
4

Sin pokojne hitmejkerice Marine Tucaković Milan Radulović i njezin suprug Aleksandar u svojem su priopćenju obznanili njezine posljednje želje i otkrili kako je otišla velika autorica

VIDEO

Vijest o smrti legendarne spisateljice glazbenih tekstova Marine Tucaković u nedjelju je potresla cijelu regiju. Od autorice bezvremenskih hitova poput 'Dodirni mi kolena' i 'Što to bješe ljubav' oprostili su se brojni glazbenici i kolege s estrade. Njezin sin Milan Radulović i suprug Aleksandar sada su se oglasili priopćenjem za portal Nova.rs.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Preminula Marina Tucaković VIDEO

 - Naša draga supruga i majka, Marina Tucaković, preminula je 19. rujna u u 67. godini života, uslijed komplikacija izazvanih oboljenjem covid-19 nakon višegodišnje borbe s rakom. Umrla je brzo, par dana nakon što je hospitalizirana. Njena bolest je već nekoliko mjeseci vodila bitku protiv nje, a covid ju je uspio pokositi za samo nekoliko dana. Umrla je van svoje kuće, u nesvjesnom stanju, i otišla na nebo ostavivši svoje najbliže, muža i sina - započeli su priopćenje Marinini najbliži.

- Svaka minuta koju je Marina provela u bolnici za nas je bila duga kao godina. Uvijek se odgovorno pazila za ovih godinu i pol dana pandemije, ali je samo jedan trenutak bio potreban da bude izložena virusu koji je obesmislio godine njene bitke s rakom. Nije stigla primiti prvu dozu cjepiva zbog terapije koju je upravo završila. Slaba i bolesna, nije imala tu sreću da sebe zaštiti, a to joj je bila želja. Zahvaljujemo se od srca za sve izjave podrške, sućuti i prijateljstva. Hvala i svima koji su bili uz Marinu od prvog dana kad je saznala da je bolesna – značio nam je svaki izraz prijateljstva u svim teškim trenucima. Znamo da je Marina mnogim ljudima mnogo značila, da je bila voljena i cijenjena i kao čovjek i kao umjetnik - napisali su te dodali da je Marina ostavila trajan trag na glazbenu scenu Srbije te da se time jako ponose.

Marina Tucakovic in front of oncology.
Marina Tucakovic ispred onkologije.

- Znamo da se mnogi trenutno osjećaju ožalošćeno. No, u ovom trenutku molimo javnost da poštuje našu privatnost i naše želje – mi smo izgubili majku i suprugu, životnog suputnika, a ne nacionalno blago. Marina nikada nije voljela patetiku i masovno obilježavanje njene smrti bilo bi protiv duha po kom je živjela i radila. Njena želja je uvijek bila da bude sahranjena u obiteljskoj grobnici, zajedno sa svojim sinom Milošem, a ne u Aleji Velikana - izjavili su Milan i Aleksandar te istaknuli kako Marina nije voljela pompu.

Marina tugovala zbog odlaska sina: Rekao je da ide malo odspavati i više se nije probudio
Marina tugovala zbog odlaska sina: Rekao je da ide malo odspavati i više se nije probudio

- Njena želja je bila da se sahrana obavi intimno, u krugu najuže obitelji i prijatelja, uz prisustvo svećenika i opelo. U vidu epidemiološke situacije i u želji da zaštitimo naše najbliže od te strašne bolesti koja je na kraju svega odnijela Marinu, želimo se oprostiti od nje bez prisustva publike i novinara. Kako bi ispoštovali njene prijatelje, suradnike, poštovatelje, a i javnost, bit će održana komemoracija nakon 40 dana žalosti. Točan datum i mjesto događaja bit će naknadno priopćeno, pod okriljem uprave grada. Poštujmo Marinine želje, kao što volimo njene pjesme, budimo odgovorni prema situaciji, kao što bi ona bila, i pustimo ožalošćene da tuguju u miru. Hvala - poručili su ožalošćeni suprug i sin velike umjetnice.

.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...