Obavijesti

Show

Komentari 51

'Bile smo zatočene u sobici kod Hefnera, pile smo i čekale seks'

'Bile smo zatočene u sobici kod Hefnera, pile smo i čekale seks'
9

Kako bih preživjela noć s njim morala sam biti pijana i drogirana. Nisam to mogla izbjeći i to je bio jedini način da to napravim, priznala je Kendra koja je napustila Playboyevu vilu 2009.

VIDEO

Okružen mnogobrojnim ljepoticama svaki dan od jutra do mraka, izvana se činilo kako je život u Playboyevoj vili idealan i za Hugha Hefnera i za zečice. Nepunih godinu dana nakon što je Hefner preminuo u 92. godini, zečice su odlučile progovoriti o mračnoj strani života s njim u dokumentarnom filmu koji se trenutno snima.

 

#scrapbooksaturday #atthemansion

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

- Neke djevojke su odlučile ispričati loše stvari o njemu. Čula sam da su mnoge naizmjenično bile s njim u malenoj sobi. Nekada je držao osam djevojaka zatočenih u sobici koje su čekale svoj red za seks. Nasreću ja sam to uspjela izbjeći - rekla je bivša zečica Carla Howe (28) koja je u razgovoru s medijima otkrila nadolazeći dokumentarac. 

Hefner je glasio za čovjeka koji uživa u blagodatima života, ali očito je znao pretjerati što će javnost sada moći vidjeti, kakav je on bio u svoja četiri zida te kako se odnosio prema zečicama. Među prvim djevojkama koje su javno istupile o Hefnerovom odnosu prema zečicama bila je Holly Madison (38) koja je sedam godina provela u vili. 

 

Holly Madison #playboymodel #hollymadison #playboybunnies #y2k #2000sfashion

A post shared by Princess ✨ (@cheetahgirl_00) on

- Morala sam izgledati kao da mi je život savršen, a bila sam užasno nesretna. Viki je dovodila hrpu žena u njegov krevet, što ih je više bilo, bila je manja šansa da će ona biti s njim - otkrila je Holly koja je istinu o Hefneru iznijela još prije tri godine u autobiografiji. Kendra Wilkinson (33) također je jedna od bivših zečica koje su imale neugodno i pomalo zlostavljačko iskustvo s njim.

- Kako bih preživjela noć s njim morala sam biti pijana i drogirana. Nisam to mogla izbjeći i to je bio jedini način da to napravim - priznala je Kendra koja je napustila Playboyevu vilu 2009. godine.

Ovo nije prvi put da se snima dokumentarni film o Hefneru. 'Hugh Hefner: Playboy, aktivist i pobunjenik' iz 2009. bio je film koji je među prvima pokušao otkriti Hefnerov privatni život, ali se više radilo o njegovoj borbi s vladom, religijom i feministicama.

Hugh Hefner has died

Za ovaj dokumentarni film bit će potrebno pronaći glumca koji će glumiti Hefnera, a nagađa se kako bi to mogao biti Jared Leto (46), američki član grupe 'Thirthy Seconds To Mars' i glumac koji je glumio Jokera u filmu 'Oder otpisanih'.

VIDI OVO: Poznati reper XXXTentacion ipak nije mrtav?

VIDI OVO: 5 seks priča koje će ti zgroziti ili nasmijati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin