Obavijesti

Show

Komentari 125

Bile su preružne za Hollywood, a postale su poznate glumice

Bile su preružne za Hollywood, a postale su poznate glumice
1

Talent Meryl Streep nije odmah prepoznat te ju je producent nazvao ružnom curom. Jessici Chastain govorili su da mora obojiti kosu u plavo ako želi uspjeti u Hollywoodu

VIDEO

Kada su stigle u Hollywood producenti su im rekli kako nisu dovoljno lijepe da bi ih angažirali. Ove talentirane zvijezde usprkos preprekama nisu odustale, a danas krase naslovnica ili filmska platna. Donosimo popis dama koje su 'hejterima' pokazale da su u krivu.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon (40) često je u intervjuima govorila kako ne smijemo odustati od snova, koliko god nas drugi uvjeravali da ih nećemo ostvariti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kada sam došla u Los Angeles, govorili su mi da nisam dovoljno visoka, da nisam lijepa te da nisam pametna. Nisam ih slušala, ja sam borac - rekla je.

Jessica Chastain

Iako danas slovi za jednu od najtalentiranijih i najljepših glumica u Hollywoodu, izgled Jessice Chastain (39) nekoć su osuđivali. Objasnila je kako joj tek posljednjih godina govore da je lijepa, a prije toga ona nije spadala niti pod prosjek.

- Rekli su mi da bi bilo bolje da postanem plavuša. Ako ne, neću nikad proći audiciju - ispričala je.

Sarah Jessica Parker

Iako je Sarah Jessica Parker (51) 2008. godine već imala zavidnu glumačku karijeru, časopis Maxim stavio ju je na popis 'Najneatraktivnijih žena'.

- Priznajem da me zaboljelo kada sam to pročitala, ali više je pogodilo mog supruga - rekla je.

Winona Ryder

Iako je Winona Ryder (45) slovila za jednu od najljepših glumica 80-ih i 90-ih, producenti nisu tako mislili kada je došla na audiciju.

- Rekli su mi 'Mala, ti se ne bi trebala baviti glumom. Nisi lijepa, radije se vrati i idi u školu. Ti nisi za Hollywood'. Tada sam imala 15 godina, ali nisam bila slomljena - objasnila je i dodala kako su za to zaslužni njezini roditelji koji su joj uvijek govorili da je svaka osoba drugačija te da je to čini posebnom.

Meryl Streep

Iako su ju za Oscar nominirali čak 19 puta, talent Meryl Streep (67) nije odmah prepoznat. Ispričala je kako je izgledala njena audicija za film 'King Kong'.

- Producent je pitao svog sina na talijanskom 'Zbog čega si mi doveo ovu ružnu curu?', a ja sam mu na talijanskom odgovorila 'Oprostite što nisam dovoljno lijepa da glumim u 'King Kongu' - ispričala je.

Kat Dennings

Kad se tek probijala, zvijezdi serije '2 Broke Girls' Kat Dennings (30) govorili su da bi trebala izravnati zube, obojiti kosu i smršaviti. Ipak, ona je odlučila oglušiti se na sve negativne komentare.

Nia Vardalos

Kada se počela baviti glumom, Niji Vardalos (54) su rekli da nije dovoljno lijepa da bi glumila glavne uloge te da Grkinje nisu dobrodošle u Hollywoodu.

- Zbog toga sam napisala 'Moje grčko vjenčanje' - ističe Nia.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...