Obavijesti

Show

Komentari 35

Bili su na vrhuncu slave, a tada su odlučili odustati od karijere

Bili su na vrhuncu slave, a tada su odlučili odustati od karijere
1

POVUKLI SU SE Lijepa Elizabeth Hurley prestala je glumiti kako bi odgajala sina, a Meg Ryan je nakon razvoda od Dennisa Quaida imala tek nekoliko manjih uloga

VIDEO

Iako se čini kako je slava ono što svi žele, ova poznata lica dokazala su da i nije baš takav 'gušt' biti stalno pod svjetlima reflektora. Ove zvijezde odlučile su se povući iz 'šoubiznisa' i barem se nakratko vratiti u normalu te posvetiti obitelji.

Elizabeth Hurley

Prije 15 godina, Elizabeth Hurley (51) je objavila da prestaje glumiti kako bi odgajala sina Damiana. Liz se proslavila kao model, a nakon toga je, između ostalog, zaigrala u filmovima o Austinu Powersu. Prethodnih godina rijetko se pojavila u televizijskim serijama, a bavi se dobrotvornim radom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sean Connery

Connery (86) je bio relativno nepoznat sve dok nije utjelovio agenta Jamesa Bonda. Nakon što je odigrao oko devedeset uloga, legendarni glumac je 2003. godine snimio 'The League of Extraordinary Gentlemen'  i objavio da je njegovoj karijeri odzvonilo.

Cary Grant

Jedan od najuspješnijih glumaca Hollywooda, Cary Grant svoju karijeru je gradio od ranih 30-ih. Kad je 1965. godine oženio Dyan Cannon, odlučio je kako će prestati glumiti te se posvetiti obitelji. Samo godinu kasnije rođena je njegova kći Jennifer.

Meg Ryan

Meg Ryan (55) bila je jedna od traženijih glumica 80-ih i 90-ih, ali kad se razvela od supruga Dennisa Quaida 2001. godine prestala se toliko često pojavljivati na filmskom platnu. Glumica je imala nekoliko manjih uloga, a o njenom privatnom životu više se ne zna toliko mnogo.

Brian Wilson

Glazbenik koji se proslavio u bendu Beach Boys žario je i palio u 60-ima. Brian Wilson (74) se povukao iz javnosti zbog borbe s drogom i mentalnim bolestima u kasnim 70-ima, a pojavio se tek trideset godina kasnije.

Greta Garbo

 

Greta Garbo in John S. Robertson’s The Single Standard. 1929. #gretagarbo

A post shared by ERDEM (@erdemlondon) on

Lijepa Šveđanka na sceni se pojavila tijekom 20-ih i 30-ih godina prošlog stoljeća. Greta Garbo tri puta je bila nominirana za Oscar, a 1941. objavila je da odlazi u 'mirovinu'. Tad joj je bilo 36, a devet godina kasnije Akademija ju je nagradila za njene nastupe na filmskom platnu.

Axl Rose

Nakon što se Guns N' Roses raspao kasnih 90-ih, frontmen benda Axl Rose (55) nije se više pojavljivao u javnosti. Tek 2008. godine Gunsi su objavili 'Chinese Democracy' pa su krenuli na turneju.

Freddie Prinze, Jr.

Zvijezda tinejdžerskih filmova kao što su 'Ona je sve to' 2003. godine objavila je kako uzima pauzu od snimanja jer mu je postalo prenaporno. Nakon toga, Freddie Prinze Jr. (40) posuđivao je glas u crtanim filmovima i video igrama.

Syd Barrett

Legendarni član benda Pink Floyd, Syd Barrett morao je odustati od glazbe zbog psihičkih problema. Prestao se pojavljivati u javnosti u kasnim 70-ima, a to je trajalo sve do njegove smrti 2006. godine.

Lauryn Hill

Nakon što je izbacila iznimno uspješan album 'The Miseducation od Lauryn Hill' 1998. godine, Lauryn (41) nije snimila niti jednu pjesmu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje