Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Bio je dobar suprug i profesor, ali optužba mu je oduzela sve

Jednom kada netragom nestane mlada studentica Joyce, karijera i dobar glas Evana Bircha nestat će u trenu. Njegov alibi ubrzo će se pokazati kao jako upitan

Foto: Facebook/Screenshot

Iako je već muškarac u godinama, Pierce Brosnan ne pokazuje znakove usporavanja. Ove godine glumac nastupa u nekoliko filmova (jedan od njih je i nastavak mjuzikla 'Mamma Mia!'), svaki s podosta različitom tematikom.

NEOČEKIVANO Kakav manevar: Ignorirali kina, pustili film ravno na Netflix

Od svih djela u kojima će Brosnan nastupiti triler s Guyem Pearceom spada među interesantnije (konkurira mu akcijski triler s Jackie Chanom, 'Stranac'). U pitanju je djelo 'Spinning Man', u kojem Pearce glumi obiteljskog čovjeka i uvaženog profesora Evana Bircha.

Foto: Facebook/Screenshot

U svojem poslu je Birch popularan, ali cijela će mu karijera postati upitna jednom kad nestane mlada studentica Joyce. Iako ima alibi, Evan naglo postane glavni osumnjičeni kad njegova žena posumnja u taj alibi, a u priču se uplete oštri policijski detektiv Malloy (Pierce Brosnan).

Pogledajte video

U glavnim ulogama su Pierce Brosnan i Guy Pearce, dok im podršku daju Odeya Rush, Minnie Driver i Alexandra Shipp. Redatelj filma je Simon Kaijser, a u kinima bismo ga trebali vidjeti sredinom travnja.

Tema: FILM

Message