Obavijesti

Show

Komentari 115

Bio lud za njom: Jagger dvije godine varao suprugu s Angie

Bio lud za njom: Jagger dvije godine varao suprugu s Angie
5

Zvijezda Rolling Stonesa Angelinu je upoznao tijekom snimanja spota za pjesmu 'Anybody Seen My Baby'. Dugo ju je zvao telefonom i nagovarao da se nađu

VIDEO

Kako piše Christopher Andersen u biografiji o Micku Jaggeru (68), za slavnog rokera ništa nije bilo toliko neodoljivo kao prelijepa žena koja pripada drugom muškarcu. Po mogućnosti njegovom prijatelju koji je također rock zvijezda. Prema biografiji, roker je kolegi Ericu Claptonu oteo, ne jednu već tri ljubavnice. Njegova bivša supruga često mu je prijetila rastavom, ali bi mu se uvijek vratila nakon što bi je zvijezda Rolling Stonesa obasula skupim poklonima, cvijećem i ljubavnim porukama. 

Činilo se da je u njihovom odnosu sve u redu kad mu je  Jerry 1997. godine priopćila da je trudna s njihovim četvrtim djetetom. Mick je tada otišao u New York kako bi snimio spot za pjesmu 'Anybody Seen My Baby'. Upravo tada njegovu pažnju privukla je nepoznata mlada djevojka koja je u spotu glumila striptizetu. Riječ je bila o Angelini Jolie (37). 

- Pomalo me plaši - govorio je tada Jagger kojeg je Angelina osobito privlačila. Angie je tad bila u braku s Johnnyjem Millerom, a već je imala i aferu s glumcem Timothyjem Huttonom. Jagger ju je nazivao dok god nije pristala na sastanak. Spoj su dogovorili na Floridi. Poslije zajedničkog vikenda, Mick je želio više. Njegovi pozivi upućeni glumici s vremenom su postajali očajnički. Prijateljica Angelinine majke koja je čula neke od njegovih poziva, tvrdi da je glazbenik često bio na rubu suza. 

Uskoro je uspio Angelinu nagovoriti da se opet nađu. Od tada je njihova veza trajala sljedeće dvije godine. Jednom prilikom, kad je telefonom nagovarao Angie da mu se pridruži na turneji u  Brazilu, njihov razgovor prekinula je Jaggerova supruga Jerry koja je zvala kako bi ga obavijestila da je rodila njihovo četvrto dijete, sina Gabriela. Angelina ga je tom prilikom odbila, a roker se utješio brazilskim modelom i glumicom Lucianom Morad. Njegova nova ljubavnica kasnije mu se o vlastitom trošku pridružila na koncertima u nekoliko država. Nekoliko mjeseci kasnije, rekla mu je da je trudna što je shrvalo njegovu suprugu Jerry. U međuvremenu glazbenik ju je prevario i s dadiljom s kojom se seksao u sobi do koje je ona boravila. Jerry je 15. siječnja 1999. godine podnijela zahtjeva za rastavu braka u kojem je kao razloge navela nekoliko preljuba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu