Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Birajte zvijezde festivala MAC: Stiglo više od 500 000 glasova

Nastupiti najveće regionalne glazbene zvijezde poput Bajage, Marije Šerifović, Jelene Rozge, Željka Joksimovića, Stjepana Hausera, Tonija Cetinskog i mnogih drugih

Foto: Promo
0 komentara

Počela je druga faza glasanja za MAC! Od preko 200 nominacija ostalo je manje od 80, i raspoređene su u 13 kategorija.  Svaki glasač ima pravo na novih 20 besplatnih online glasova na web stranici MAC https://musicawardsceremony.com/page--kategorije-nominacija a uvedeno je i SMS glasanje.

Skymusic se odriče svog dijela prihoda od SMS glasanja u humanitarne svrhe. 

Foto: Promo

U provoj fazi glasanja pristiglo je više od pola milijuna glasova iz svih krajeva svijeta, a najviše glasova imala je kategorija “suradnja”.

U drugoj fazi glasanja za MAC, svaki glasač može poslati neograničeni broj SMS poruka, a prilikom slanja neophodno je utipkati MAC, zatim napraviti razmak, a potom upisati redni broj nominacije za koju se glasa. Više o pravilima SMS glasanja saznajte ovdje https://musicawardsceremony.com/article--pravila-sms-glasanja

Foto: Promo

Besplatnim online kao i SMS glasovima povećavate svojim omiljenim izvođačima šanse da osvoje MAC priznanja, koja će biti dodeljena 29. siječnja u Štark Areni na manifestaciji Music Awards Ceremony. 

29.1. - ŠTARK ARENA MAC festival: Dolazak potvrdili Joksimović i grupa 'Van Gogh'

Osim dodjele priznanja, na četvorosatnoj ceremoniji će, na nekoliko povezanih bina, nastupiti najveće regionalne glazbene zvijezde poput Bajage, Marije Šerifović, Jelene Rozge, Željka Joksimovića, Stjepana Hausera, Tonija Cetinskog i mnogih drugih.

Foto: Promo

MAC će biti glazbeno – scenski spektakl kakav regija još nije vidjela, i na sceni će sve biti moguće. Zbog toga pripreme traju gotovo desetostruko duže nego za standardne koncerte i manifestacije koje se održavaju u ovoj dvorani, a ekipa Skymusic-a već je u Štark Areni i radi na pripremi manifestacije. 

PRESTIŽNA NAGRADA Publika bira zvijezde festivala MAC: Stiglo 300.000 glasova

Foto: Promo

Upotreba najnovijih audio i video tehnologija i najsuvremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije – sve ono po čemu Skymusic zauzima lidersku poziciju u regiji, na ceremoniji dodjele glazbenih priznanja bit će podignuto na najviši nivo.

Ulaznice za MAC su dostupne na web stranici www.tickets.rs

ŽIVOT U STRAHU: Poludjeli fanovi ih uhodili, pratili doma, prijetili im smrću, a neke su priče završile i tragično

Tema: Muzika

Message