Obavijesti

Show

Komentari 44

Bivša manekenka najveća je podrška Livaji: Nakon mode posvetila se obitelji i fitnessu

Bivša manekenka najveća je podrška Livaji: Nakon mode posvetila se obitelji i fitnessu
5

Livaja se prošle godine istaknuo igrom za svoj klub Hajduk, a nastupio je i na Svjetskom nogometom prvenstvu u Kataru s reprezentacijom. Marko i Iris zajedno su se fotografirali s nagradom te nisu skrivali sreću

VIDEO

Nogometaš Marko Livaja (29) jučer je primio nagradu za najboljeg igrača HNL-a u 2022. godini, a društvo mu je pravila supruga, bivša manekenka Iris Livaja (43), koja mu je najveća podrška.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ekskluzivni intervju s Markom i Iris Livajom: „Usrećit ćemo navijače, prave stvari tek dolaze!“ VIDEO

Livaja se prošle godine istaknuo igrom za svoj klub Hajduk, a nastupio je i na Svjetskom nogometom prvenstvu u Kataru s reprezentacijom.

Marko i Iris zajedno su se fotografirali s nagradom te nisu skrivali sreću. Inače, bivšu manekenku navijači Hajduka nazivaju 'kraljicom Torcide' jer smatraju da je ona razlog zbog kojeg Marko nije otišao zaigrati u neki drugi klub, nego je ostao u rodnom Splitu. 

Split: Marko Livaja proglašen najboljim igračem HNL-a u 2022. godini

Iris se natjecala za Miss Hrvatske 1997. te je bila prva pratilja, a potom se počela baviti i manekenstvom. Nosila je brojne revije, a nekih od njih prisjeti se i podijeli na svojim društvenim mrežama.

Zahvaljujući manekenskom iskustvu bila je uz Viktora Dragu i Tihanu Harapin Zalepugin (72) u žiriju te dio projekta 'Cro A Porter Ultime model search' koji je tragao za novim manekenskim licima, baš kao i neke poznate manekenke u svijetu. Zbog toga su je mediji i prozvali hrvatskom Heidi Klum.

Svoju posljednju reviju nosila je na Cro-à-Porteru te se iz svijeta manekenstva povukla 2014. godine nakon 15 uspješnih godina. 
Usporedno uz manekensku karijeru radila je i kao fitness trenerica, a time se nastavila baviti i do danas. Uspješna je i na ovom području, a neke od njezinih slavnih klijentica su bile glazbenica Danijela Martinović (51) i voditeljica Lana Pavić.

Split: Marko Livaja u društvu supruge Iris na svečanom dočeku

Podsjetimo, Marko i Iris upoznali su se 2014. godine kada je on potpisao za ruski Rubin Kazan. Nogometaš je tada imao 20 godina, a Iris 32. Njihovu vezu u javnosti nisu dobro primili upravo zbog velike razlike u godinama, ali i zbog toga što je Iris javno bila u vezama koje su naposljetku završile. 

Iris je zbog ljubavi napustila manekenstvo i promijenila karijeru kada je počela raditi kao fitness trenerica. Par se od tada selio na brojne različite lokacije, a najduže su živjeli u Grčkoj.

Split: Marko Livaja najbolji je igrač HNL-a u 2021. godini, odabrali su to kapetani naših prvoligaša

Dvije godine nakon što su započeli romantičnu vezu, poželjeli su dobrodošlicu njihovoj prvoj kćerki Elizabet. Drugo dijete, sina Lorenza, dobili su u veljači 2021. godine.

Marko Livaja stigao na doček u Split sa suprugom Iris i djecom
Marko Livaja stigao na doček u Split sa suprugom Iris i djecom

Njihova ljubav pobijedila je sve padove kroz koje su prošli pa su tako prošle godine izrekli sudbonosno 'da'. Vjenčanje se odvilo u crkvi svetog Stjepana u Sustipanu, a sa stotinjak gostiju proslavili su u restoranu Adriatic Grašo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama