Show

Komentari 10

Bivša misica je posvetila sinu objavu: 'Zbog tebe se borim'

Bivša misica je posvetila sinu objavu: 'Zbog tebe se borim'

Mama će se truditi što više da te u svijet pošalje sretnog i zadovoljnog, poštenog i iskrenog čovjeka. Volim te, poručila je Ivana svom sinu Leonidu koji slavi deveti rođendan

Bivša Miss Universe Ivana Paris (35) na društvenoj je mreži posvetila emotivnu poruku svom sinu Leonidu koji slavi deveti rođendan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Samo je nebo granica ovoj ljubavi. Prije devet godina došao si na svijet i učinio me sretnom i kompletnom osobom. Mama bi željela da si još ovako maleni jer svakom godinom postajem svjesna da se približavamo trenutku kada ćeš otići i postati svoj čovjek.  Ali ne zaboravi nikada, uvijek ćeš u maminom srcu ostati ovako malena beba - započela je svoju objavu Ivana.

- Jer ljubav koju osjećam ne poznaje godine ni udaljenost. Mama će se truditi što više da te u svijet pošalje sretnog i zadovoljnog, poštenog i iskrenog čovjeka. Volim te anđele mamin i znam da zajedno možemo kroz sve nedaće koje nam život nudi, jer u tebi pronalazim volju za borbu i razlog za sreću.

Ivana je Leonida dobila u braku s bivšim misterom Hrvatske Dinom Bubičićem (37), a uz Leonida imaju i sina Noela. Ivana i Dino zaljubili su se tijekom sudjelovanja u reality showu 'Farma' 2009., a vjenčali su se već sljedeće godine. Zbog ljubavi se Ivana preselila i u Dinovu rodnu Rijeku, no nakon devet godina je brak pukao pa su se razveli.

- Ako su Leonid ili Noel sa mnom, a hoće tati ili zvati tatu, mogu kad god hoće. Jesmo sudski kao što se mora, ali dajemo njima na odabir. S Leonidom smo pričali, njemu je već skoro 9, koliko se s njime da, ali Noelić je još mali… Voljeti nekog kao što sam voljela njega i kao što ću njega voljeti čitav život na neki način, ne vjerujem da ću moći ikoga. On je otac moje djece i koliko god on sad u ljubavnom smislu bio daleko od mene, on je uvijek čovjek koji će biti na prvom mjestu ovdje, da se ne lažemo - ispričala je Ivana za IN Magazin te objasnila kako je par imao svakakve planove koji su na kraju pali u vodu. 

Saša Miljević/Pixsell

- Bilo je svakakvih planova i da idemo van živjeti, ali na kraju to nije zaživjelo, ja se ne mogu maknuti iz ove Lijepe Naše. Svakodnevne stvari, jednostavno smo počeli gledati drugačije na sve, apsolutno sve i vidjeli da nema smisla. Nema smisla gurati negdje gdje ne ide - objasnila je bivša misica.

Dino i Ivana su se s vremenom udaljili te imali različita razmišljanja, a tvrde da bračni krah nije prouzrokovala treća osoba. Dok je Dino želio živjeti u stanu, Ivana je u kući, on je volio televiziju dok je ona radije vrijeme provodila u prirodi. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

Najčitaniji članci