Obavijesti

Show

Komentari 6

Bivša spajsica sredila lice: 'Što ti se je*ote dogodilo, loše je...'

Bivša spajsica  sredila lice: 'Što ti se je*ote dogodilo, loše je...'
10

Sviđa mi se činjenica da se ne moraju uvijek poduzimati drastične mjere odlaska pod nož, istaknula je pjevačica koja je otišla na nekirurški tretman uljepšavanja i pomlađivanja

VIDEO

Tvoje lice, Mel! Izgledaš potpuno drugačije,  obrve ti se uopće ne pomiču, lice ti ne izgleda dobro, komentirali su fanovi izgled pjevačice Mel B (43). Bivša spajsica se pohvalila na društvenoj mreži kako je bila na otkrivanju zvijezde kolege iz žirija u showu 'America's Got Talent' Simona Cowella (58) na Stazi slavnih u Hollywoodu. 

 

Yesssss

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

No Mel B je dobila veću pozornost na svečanosti od televizijskog producenta Cowella. Obožavatelji su pjevačicu kritizirali jer je stavila previše botoksa u lice te se potpuno promijenila i loše izgleda. 

- Što ti se, je*ote, dogodilo s licem? Na prvi sam pogled mislila da je to Kim Kardashian. Volim Mel, ali previše je radila na svom licu. Ovo je zbilja previše botoksaa, prije si bila prelijepa - komentirali su. No neki su ju branili govorivši da je to njezino lice i nitko ga nema pravo komentirati. Bivša spajsica je nedavno rekla da je bila na nekirurškom tretmanu uljepšavanja i pomlađivanja vrijednom četiri tisuće funti (oko 33 tisuće kuna). 

Simon Cowell honored with a Star on the Hollywood Walk of Fame, Los Angeles, USA - 22 Aug 2018

- Vjerujem u nabolju verziju sebe i podržavam prirodan izgled i njegovo i brigu o njemu. Sviđa mi se činjenica da se ne moraju uvijek poduzimati drastične mjere odlaska pod nož. Važno je da počnemo pričati više o tome tako da ljudi saznaju o sigurnijim i prirodnijim metodama uljepšavanja koja postoje - istaknula je Mel B. 

Pjevačica je jučer najavila da njezina autobiografija 'Brutalno iskrena' izlazi u studenom ove godine, a već se ju može naručiti na internetu. Nedavno je prijatelj Mel B rekao da nakon što objavi knjigu, nema nikakve šanse da se bend Spice Girls ponovno okupi. Naime, pjevačica je u autobiografiji otkrila brojne 'prljavštine' iz prošlosti povezane s njezinim kolegicama. 

VIDI OVO! Ove su se zvijezde udale za deset godina mlađe frajere. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin