Obavijesti

Show

Komentari 10

Bivše žene pokojnog oca Kim Kardashian: Khloe mu nije kći

Bivše žene pokojnog oca Kim Kardashian: Khloe mu nije kći
4

Nakon što su dvije bivše žene njezinog pokojnog oca izjavile da je on tijekom života sumnjao da mu je ona kćer, Khloe Kardashian im je poručila da se trebaju sramiti

VIDEO

Dvije bivše žene Roberta Kardashiana, pokojnog oca Kim Kardashian, njezinih sestara Kourtney i Khloe te brata Roberta, za britanske medije su izjavile da je tijekom života sumnjao kako je on otac najmlađe Khloe (27).

- Khloe nije njegovo dijete. Rekao mi je to nakon što smo se vjenčali - rekla je Jan Ashley s kojom se Robert oženio nakon rastave od njihove majke Kris Jenner (56).

Osim nje progovorila je i Ellen Pierson (63) koja se za Roberta udala 2003. godine i to samo dva mjeseca prije njegove smrti. Nakon osam godina šutnje i ona je odlučila otkriti navodnu istinu o obitelji Kardashian.

- Pogledao je u mene i rekao:  Znaš, Khloe zapravo nije Kardashian. Khloe ne izgleda poput njegove ostale djece. Visoka je, ima drugačiju figuru i svjetliju kosu - rekla je Pierson.

Dodala je kako joj je Robert rekao da Kris i on nisu spavali zajedno kada je Khloe začeta.

- Nikada nije tražio DNK test utvrđivanja očinstva, jako je volio Khloe. Svaki normalan čovjek napravio bi to da je znao da ga je žena varala - rekla je Ellen.

Khloe se uskoro na Twitteru osvrnula na takve medijske napise.

- Odakle vam pravo da spominjete mog oca na taj način? Trebate se sramiti zbog toga. Puno sam stvari pustila, ali ovo je zaista nisko. Odvratni ste (da, vi znate tko ste) - napisala je Khloe.

Njezina majka Kris nedavno je u svojoj knjizi priznala da je varala Roberta tijekom braka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...