Obavijesti

Show

Komentari 14

Bivšem je pokazala seks video s mužem prerušenim u ženu

Bivšem je pokazala seks video s mužem prerušenim u ženu
6

Leandro Penna, bivši dečko Katie Price, otkrio je da mu je starleta tijekom veze pokazala seks video uradak koji je snimila s bivšim suprugom Alexom Reidom

VIDEO

Argentinski model je prošlog mjeseca prekinuo vezu sa starletom Katie Price poznatijom kao Jordan. Nakon što ju je nogirao, Leandro Penna počeo je iznositi prljavo rublje u javnost. U posljednjem intervjuu za časopis Reveal ispričao je kako ga je Katie natjerala da pogleda kućni porno uradak koji je snimila s bivšim suprugom Alexom Reidom.

- Kad smo se prvi put susreli u Los Angelesu, Katie mi je rekla da je bila glupa što se tako brzo udala za Alexa. Kasnije mi je pokazala kućni video uradak koji su snimili zajedno. U početku joj je bilo neugodno, no rekla mi je da mi želi pokazati kako je bio čudan. Ono što sam vidio cijeli život neću zaboraviti. Alex je bio odjeven kao žena. Imao je tregere, grudnjak, bio je našminkan i imao je lažne trepavice dok je Katie bila seksi s bocom votke u ruci koju je gurala u njegovu stražnjicu - otkrio je.

Katie se za borca u kavezu udala u veljači 2010. godine, samo sedam mjeseci nakon što ga je upoznala. Rastali su se u siječnju 2011., a samo nekoliko tjedana kasnije upoznala je Leandra na dodjeli Oscara u Los Angelesu. No i ta je ljubav bila kratkog vijeka. I dok je Katie nakon prekida tvrdila da će uvijek osjećati veliku ljubav jedno prema drugom i ostati prijatelji, Leandro je ispričao da ju je nogirao jer je luda.

Starleta je nakon toga promijenila 'ploču' i komentirala da je otišao ostavivši je u dugovima.

- Trebao bi mi psihijatar da sam ostao s njom. Želim normalan, miran život. Njezin život je tako dosadan. Ide na frizuru i nokte dvaput tjedno. Ona ujutro, u podne i navečer gleda svoje fotografije na internetu, opsjednuta je svojim izgledom - izjavio je.

Dodao je da je silno ljubomorna na 'wagsice', tj. žene nogometaša jer im zavidi na njihovoj sigurnosti što njoj pak nije pošlo za rukom.

- Zbog Victorije Beckham se osjeća ljutito. To nije zbog njezina uspjeha već zbog toga što je udana za bogatog nogometaša. Katie želi takav život. Ljubomorna je na prijateljicu Danielle Lloyd i često bi znala govoriti kako joj je suprug kupio Bentley - ispričao je Lenadro i zaključio da ne zna zbog čega je Katie uopće slavna jer nije nimalo talentirana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin