Obavijesti

Show

Komentari 21

Bivši muž Anđu Marić varao je s prijateljicom, ostala je trudna

Bivši muž Anđu Marić varao je s prijateljicom, ostala je trudna
21

Suzana Štimac prvi je put saznala da je Igor vara prije desetak godina, Nika Fleiss zaljubila se u angeologa, bivšem mužu Pamele Ramljak smetao je njen uspjeh...

VIDEO

Kako su rekli sudbonosno 'da', tako su odlučili i da je vrijeme da kažu veliko 'ne'. U 2010. raspalo se dosta brakova poznatih u Hrvatskoj, a razlozi su brojni: od razlike u godinama, nepomirljivih razlika, ljubavnika i ljubavnica, afera o kojima su supružnici znali manje ili više, razdvojenosti...

Pukli dugi brakovi

Možda najveći interes javnosti izazvala je rastava Suzane (39) i Igora Štimca (43) koja je finalizirana u svibnju ove godine. Rastali su se nakon 19 godina braka, a Suzanu je na tu odluku potakla kći Dea (12) koja joj je rekla da je više ne može gledati tužnu te da je vrijeme da se rastavi. Tugu su izazvale Štimčeve brojne afere koje nije poricao čak ni kad ga je Suzana o njima otvoreno pitala. Prvi put je saznala da je vara prije desetak godina. Suzana je u vezi s Damirem Milačićem, a Igor ljubi Splićanku Lanu Bucat (29). 

Vanja (38) i Zoran Mamić (39) odlučili su se rastati nakon 18 godina braka. On je rekao kako mu je rastava bila najteži trenutak u životu. Povezivalo ga se s Doris Vrećko (26), a nedavno i s Mateom Hohnjec (22) koja je rekla da su prijatelji, ali se nikad ne zna što donosi budućnost. Odbio je pričati o navodnim aferama i sve to pomalo ga je zasmetalo. Bivša supruga nogometaša se s kćeri Ninom (17) i sinom Brunom (14) preselila u stan u središtu Zagreba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Filip Nola (43) i Nadežda Perišić-Nola (46) rastali su se nakon 16 godina braka na veliko iznenađenje prijatelja, obitejli i javnosti. Nađa je iselila iz njihova zajedničkog stana, a o razlozima rastave nisu htjeli pričati. 

Prošlog ljeta Bruno (42) i Zrinka Kovačević (40) tri mjeseca proveli su razdvojeni, a onda su još jednom pokušali spasiti brak koji je posljednje dvije godine na klimavim nogama. Ipak nisu uspjeli riješiti svoje nesuglasice i odlučili su prekinuti svoj 15 godina dugi brak. Sportski novnar HTV-a odselio se od supruge, a prijatelji pretpostavljaju da je razlog krahu bračne sreće velika ambicioznost supružnika pa da su zbog prevelike posvećenosti poslu zanemarili svoj emotivni život.

Kratko ali slatko

Nika Fleiss (25) i godina stariji francuski trener freestyle skijanja Michel Lucatellij ratali su se nakon samo osam mjeseci braka. Razlog za rastanak navodno je bila razlika u godinama. I prije konačne rastave su prekidali i mirili se. Prvi put su prohodali prije šest godina. Mlada skijašica odmah je znala da je Michel muškarac njezinog života. Nakon rastave skijašica je brzo uskočila u novu vezu. Njen novi dečko je angelolog iz Švicarske. Nika tvrdi da on nije razlog njene rastave.

Glumac i redatelj  Dejan Ačimović (46) i 18 godina mlađa Tanja Antunović rastali su se nakon svega sedam mjeseci braka. Tanja se  u Splitu sastala s odvjetnicima da bi s njima dogovorila detalje rastave i nije krila da je između nje i Dejana gotovo.

Feminnemka Pamela Ramljak (30) zbog rastave od Stojana Rakića (33) pala je u depresiju i izgubila apetit. Pomoć je čak potražila i na seminaru duhovne obnove kod patera Zvjezdana Linića. Bili su u braku godinu dana. Ona  tvrdi kako je razlog razlaza neslaganje oko njene uspješne karijere. Stojan je postao mlak i nezainteresiran, a dok se nisu vjenčali uvijek je radio svakojake sitnice da bi ju osvojio. Samo dva mjeseca nakon rastave ponovo se zaljubila, i kroz pola godine uselila u zajednički stan s novim dečkom, ekonomistom iz Zagreba, Mladenom Salajsterom (30).

Bolje rastava nego zavaravanje

Dan nakon svog rođendana, 16. rujna, službeno se rastala Indira Vladić (37). Na ročištu brakorazvodne parnice pjevačica i  Narcis Mujkić (34) odrekli su se prava na žalbu. Prije nego što su potvrdili da se rastaju, krenule su priče o Narcisovoj aferi s 20-godišnjom plesačicom Colonije Sarom Dobranić. Unatoč rastavi, Indira i Narcis ostali su prijatelji. Sporazumni prijedlog za rastavu braka podnijeli su 1. srpnja. Nedugo potom stavili su na prodaju luksuznu vilu od 350 četvornih metara u kojoj su živjeli u zagrebačkim Šestinama. 

Za rastavu Dine Štern i Eduarda Bočkaja nakon devet godina braka saznalo se kad se ona u javnosti počela pojavljivati s Lubom Pavasovićem Viskovićem  s kojim je bila u vezi i prije rastave. Eduard je u jednom intervjuu rekao da mu je drago što je Dina sretna i što je dobila drugu šansu za ljubav te njoj i novom dečku dao punu podršku. Direktor prodaje jedne komercijalne televizije započeo je vezu s riječkom manekenkom Sandrom Maričić (22). 

Anđa Marić (34) u ožujku je otkrila da se nakon sedam godina braka rastaje od supruga Primoža Dolničara (38). Tada je rekla da su razlog rastave nepomirljive razlike. Šuškalo se kako se brak raspao zbog Dolničareve nevjere, što je on demantirao, no Anđa je u jednom intervjuu otkrila da je jedan od razloga za rastavu bilo to što je njen bivši suprug imao aferu s njenom bivšom prijateljicom koja je bila trudna još dok su Anđa i Primož bili u braku. Pjevačica je u lipnju otkrila da je u vezi sa slovenskim fotografom Matjažom Baničem.

Mjeseci sudske 'trakavice'

Nakon mjeseci povlačenja po sudu, Simona Šajn (25) i Ante Gotovac službeno su se rastali krajem travnja. Kraj njihove ljubavi svaki je dan davao 'štofa' medijima, a cijeloj predstavi nije nedostajalo suza, napada ljubomore, otkrivanja istine o partneru... Nakon rastave Ante je bio zaručen s Lanom Boško (27), no to nije dugo potrajalo. Zatim je bio u vezi sa starletom Majom Morales (20), no ni tu mu se nije posrećilo. Simonu se pak povezivalo s umjetnikom Zvonimirom Mihanovićem (64) u čiji ser stan u Splitu čak bila i uselila, no tvrdila je da su samo prijatelji, a mještani su govorili da je Simonica slikareva muza. 

Život ide dalje

Mia Begović (48) nakon šest godina braka rastala se od vlasnika građevinske tvrtke Željka Žnidarića (59). Glumica je rekla kako je do kraja braka došlo jer ljubav više ne živi na njenoj i Željkovoj adresi. Odluku o rastavi su zajednički donijeli i ostali u korektnim odnosima. Nakon rastave u jednom je intervjuu izjavila da se nakon dva propala braka nije razočarala u brak te da si privatno ponovno priželjkuje sreću u ljubavi. 

Frane Barbieri (40) i Sanja Duggan (37) rastali su se nakon tri godine braka. Povezivalo ga se s raznim ženama, Vanjom Halilović (26), Anteom Kodžoman (29) i drugima, no on je demantirao ljubavne veze s njima. Sanju se pak povezivalo s poznanikom  Igorom Maksimilijanovićem (40). Zahtjev za rastavom braka par je podnio u Los Angelesu. Na statusu na Facebooku je samo napisao da je slobodan kao ptica. 

Kriminalistica u MUP-u i bivša sinkronizirana plivačica, Angelina Božić i boksač Stjepan Božić (35) dugo su vremena živjeli odvojeno i u travnju su se službeno rastali. Nakon toga on je sudjelovao u showu 'Farma' kamo je, kako je rekao, otišao da se odmori od problema.

Skupa rastava

Tomislav i Nela Horvatinčić rastali su se u veljači nakon devet godina braka, a to su obavili toliko diskretno da se za raspad njhova braka saznalo tek u kolovozu. Kako je većinu svog bogatstva zagrebački građevinski poduzetnik stekao tijekom braka, Horvatinčić bi rastavom mogao postati 'lakši' za 15 milijuna eura što je točno pola iznosa na koji se procjenjuje imovina sada bivšeg bračnog para. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura