Obavijesti

Show

Komentari 2

Bivši muž Megan Fox: Tjednima sam bio prikovan za krevet...

Bivši muž Megan Fox: Tjednima sam bio prikovan za krevet...
5

Glumac Brian Austin Green se šest tjedana borio protiv ulceroznog kolitisa, a u videu se zahvalio partnerici što je bila uz njega sve to vrijeme, te se unatoč visokom stupnju trudnoće nije žalila

VIDEO

Megan Fox (35) podnijela je papire za razvod s Brianom Austinom Greenom (48) još 2015., a glumica je već neko vrijeme zaručena za glazbenika Machina Gun Kellyja (31). Njezin bivši također ima novu partnericu, Sharnu Burgess, koja je bila uz njega kroz teško razdoblje koje je prošao zadnjih tjedana. O bolesti je snimio i video, kako bi se obratio mnogobrojnim pratiteljima na društvenim mrežama.

- Bok svima. Maknuo sam s Instagrama na neko vrijeme. Posljednjih šest tjedana borio sam se s ulceroznim kolitisom i to nije bilo nimalo zabavno. Sharna je bila nevjerojatna. U šestom i sedmom mjesecu trudnoće brinula se za troje male djece jer sam ja neko vrijeme bio prikovan za krevet. Brinula se o meni. Nije se žalila, bila je predivna. Vrlo sam zahvalan što imam nekoga poput nje u svome životu - rekao je u videu, pa dodao:

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Impresivna izdanja najvećih svjetskih zvijezda na glamuroznomMet Gala 2021. VIDEO

- Vraćam se i više ću objavljivati, obećanjem - rekao je na kraju videa. Glumčev video pogledalo je 117 tisuća ljudi, a mnoštvo obožavatelja zaželjelo mu je dobro zdravlje i dobrodošlicu natrag na platformu.

2010 Toronto International Film Festival - Passion Play Screening

- Ponavljam, pravi sam sretnik. Sharna, volim te! - napisao je u opisu emotivnog videa, a Sharna mu je odmah odgovorila u komentarima: 

- Dušo, ovo je bilo jako lijepo i neočekivano. Volim te, i imam te. Ti i djeca, uvijek i zauvijek.

Megan Fox se našalila na račun vlastitog outfita, usporedila ga s kaučem: Sve bake imaju takav
Megan Fox se našalila na račun vlastitog outfita, usporedila ga s kaučem: Sve bake imaju takav

Fox i Green zajedno imaju trojcu sinova, Nou (9), Bodhija (8) i Journeyja (5). Brian ima i sina Kassiusa (20), kojeg je dobio s Vanessom Marcil.

Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin