Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
4 komentara

Bivši od Sandre Bullock varao i treću ženu: Imao 20 ljubavnica

Izvor blizak bivšem paru tvrdi kako je Jesse napadao svoju bivšu suprugu svaki put kad bi postala sumnjičava pa ju je emocionalno maltretirao. Osjećala se poniženo

Foto: pixsell/instagram
4 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ženu je varao s pomoćnicom, a obje istovremeno bile trudne...

Reality zvijezda i bivši suprug glumice Sandre Bullock (55), Jesse James (50), profesionalnu vozačicu automobila Alexis DeJoria (42) i svoju treću suprugu, prevario je s 20 ljubavnica. Prema pisanju stranih medija, za seksualne odnose molio ih je preko društvenih mreža. 

Foto: Mladost Kaštela

Jesse i Alexis bili su u braku sedam godina. Rastali su se krajem ožujka, nakon čega je na vidjelo izašlo sve što je tajio. Godinama se nalazio s brojnim ženama, a dok mu supruge nije bilo dovodio bi ih i u njihovu kuću u američkom gradu Austinu. Kada je Alexis bila kod kuće, s ljubavnicama se nalazio u hotelskim sobama.

Foto: Mladost Kaštela

Izvor blizak bivšem paru tvrdi kako je Jesse napadao svoju bivšu suprugu svaki put kad bi postala sumnjičava pa ju je emocionalno maltretirao. To je naposljetku dovelo do kraha njihove ljubavi i braka.

- Alexis se osjećala poniženo. Jesse ju je varao od dana kada su se upoznali i to nikada nije prestalo. Tek je kasnije shvatila što se sve događalo. Pokušavala je spasiti brak, ali njemu to nije bilo važno - rekli su njezini prijatelji. 

Foto: Mladost Kaštela

DeJoria je otkrila da ju vara prije dvije godine. Nije htjela vjerovati u to, ali je jedna od žena s kojima je spavao poslala njihove poruke njezinoj sestri i američkim medijima. Ispostavilo se da ju je Jesse prevario i večer prije no što ju je zaprosio, a s nekima od svojih ljubavnica viđao se i u početku njihove veze.

Foto: Mladost Kaštela

Varao je i Sandru. Nekoliko žena javno je otkrilo da su imale seksualne odnose s Jamesom iako je on bio u braku sa Sandrom. Tad se prijavio u kliniku za rehabilitaciju kako bi prestao biti ovisan o seksu, a Sandra je zatražila razvod. 

Foto: PIXSELL

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ženu je varao s pomoćnicom, a obje istovremeno bile trudne...

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

Naši partneri pišu
Message