Show

Komentari 18

Bivši tjelohranitelj Britney tvrdi da su ju svaki tjedan "šopali" sa spojem tri vrste antipsihotika

Bivši tjelohranitelj Britney tvrdi da su ju svaki tjedan "šopali" sa spojem tri vrste antipsihotika

Među mnogim drugim poznanicima, prijateljima i suradnicima pop zvijezde Britney Spears oglasio se i njen bivši zaštitar, koji je za nju radio na početku skrbništva nad njom, a potvrdio je sve što ona tvrdi

Fernando Flores (40), bivši tjelohranitelj Britney Spears (39), tvrdi kako je pjevačica jednom tjedno dobivala mješavinu jakih lijekova i da bi se često rasplakala zbog svog oca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Flores je za Britney radio 8 mjeseci u 2010. godini, a za The Sun je izjavio kako bi svakog tjedna k pjevačici došla žena koja bi joj dala kombinaciju lijekova i kontracepcijske pilule. Rekao je kako bi morao objasniti Britney da se radi o tri antipsihotika.

- Lijekovi bi je iz razumne osobe pretvorili u nekoga tko priča o paralelnim svemirima - izjavio je tjelohranitelj.

Također tvrdi kako pjevačica nigdje nije smjela ići sama i da je njen telefon bio nadziran, dok su svi gosti koji su je došli posjetiti u Los Angelesu bili pretraživani prije nego su smjeli ući u kuću.

- Morala je zvati oca tri do četiri puta dnevno i tražiti dopuštenje za sve - rekao je Flores i otkrio kako je zbog toga Britney većinu svog vremena provela vježbajući ili gledajući televiziju.

Podsjetimo, otac pop zvijezde James Spears (69) krajem 2008. godine dobio je zakonsko skrbništvo nad kćeri i njenom imovinom. Britney tvrdi kako joj je skrbništvo naudilo i uništilo život te je trenutačno u tijeku suđenje koje će odlučiti što će se dalje događati s tim skrbništvom.

Najčitaniji članci