Obavijesti

Show

Komentari 1

Bivši tjelohranitelj napao Kim i Westa: 'Prgavi su i razdražljivi, a napojnice su im ponižavajuće'

Bivši tjelohranitelj napao Kim i Westa: 'Prgavi su i razdražljivi, a napojnice su im ponižavajuće'
6

Još uvijek nije poznato koje izjave su sporne, točnije lažne s obzirom na to da je Steve ispričao nekoliko situacija s kojim se susreo tijekom suradnje sa slavnim reperom

VIDEO

Steve Stanulis, bivši tjelohranitelj repera Kanye Westa (42) i Kim Kardashian (39) prekršio je ugovor o tajnosti, a za to će, pišu strani mediji, snositi posljedice. Jedan od najslavnijih parova na svijetu, tužit će ga za iznošenje laži i klevete, a tražit će odštetu u iznosu od 60 milijuna kuna. 

Tjelohranitelj i bivši policajac, otvorio je dušu tijekom podcasta s voditeljima Daxom Holtom i Adamom Glynom i bez dlake na jeziku pričao kako je Kanye jedna od najgorih zvijezda s kojom je surađivao. 

The MET Gala 2019 - New York

Još uvijek nije poznato koje izjave su sporne, točnije lažne s obzirom na to da je Steve ispričao nekoliko situacija s kojim se susreo tijekom suradnje sa slavnim reperom. 

- Prvi dan našega upoznavanja bio je 'Tjedan mode'. Trebali smo se naći u njegovom studiju, a kad sam došao tamo ušli smo u dizalo i on me pitao: 'Zašto ne pritisnem tipku kata na koji idemo'. Objasnio sam mu da ne znam na koji kat idemo jer mi je prvi dan, a on je počeo bjesniti. 'Znači, nisi unaprijed provjerio kamo bih trebao krenuti?', pitao me, a kad je nakon mog negativnog odgovora počeo dalje psovati i lupetati, rekao sam mu: 'Čuj brate, ovo možemo riješiti na tri načina. Prvi je da mi kažeš koju tipku da pritisnem pa ću znati. Drugi način je da ti stisneš tu tipku, a ja ću vidjeti i drugi put znati. Treće je da sjedimo ovdje cijeli dan, ti mi pričaš koliko je važno tvoje vrijeme, a nikud se ne maknemo - rekao je Stanulis. Otkrio je i kako je West često dolazio u 'opasne' situacije zbog svojih pravila. 

President Donald J. Trump Meets West and Brown

- Želio je da u šetnji gradskim ulicama budem deset koraka iza njega. Potpuno je očito, u slučaju da netko priđe i pokuša nešto učiniti, to bi se i dogodilo dok ja uspijem dotrčati i spriječiti to - dodao je. Za kraj je otkrio i kako su Kanye i supruga Kim jako razdražljivi i prgavi, a napojnice su im 'ponižavajuće'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Skandali u Kardashian obitelji 01:11
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...