Bivši zaposlenici obitelji Kardashian o uvjetima na poslu: 'Kosa mi je počela otpadati, nisam spavala' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 6

Bivši zaposlenici Kardashianki o uvjetima na poslu: 'Kosa mi je počela otpadati, nisam spavala'

Bivši zaposlenici Kardashianki o uvjetima na poslu: 'Kosa mi je počela otpadati, nisam spavala'
5

Jessica DeFino radila je kao urednica aplikacije klana Kardashian-Jenner, te je otkrila kako si zbog niske plaće nije mogla priuštiti osnovne namirnice, a oglasilo se još nekoliko nezadovoljnih bivših zaposlenika

VIDEO

Jessica DeFino (32), bivša zaposlenica sada ugašene službene aplikacije Kardashian-Jenner, još je u ožujku osudila članove poznate reality obitelji zbog niske plaće koju su joj davali, a sada je otkrila nove detalje, piše New York Post.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kim K. VIDEO

Naime, nakon što je Kim Kardashian (41) podijelila svoj neslavni savjet za karijeru: 'Digni svoje je*eno d*pe i radi', mnogi su je ismijali, a oglasila se i Jessica.

- Bila sam urednica u aplikacijama Kardashian 2015. u Los Angelesu. Radila sam danima noću i vikendom, a mogla sam si priuštiti samo namirnice iz '99 Cents Only Storea' - napisala je tada na Twitteru, a njezina je objava postala viralna.

U novom članku za časopis Vice Jessica se ponovno osvrnula na svoje iskustvo, a u međuvremenu je razgovarala i s drugim zaposlenicima tvrtke Kardashian koji također tvrde da su bili prezaposleni i premalo plaćeni.

DeFino je bila zaposlenica Whalerock Industries, digitalne medijske tvrtke koju je klan Kardashian-Jenner angažirao u svibnju 2015. da kreira njihove aplikacije. Svaka je sestra pokrenula aplikaciju s ekskluzivnim plaćenim sadržajem za pretplatnike, a taj im je pothvat navodno donio milijune dolara prije nego je ugasile 2019. godine.

Whalerock nije u vlasništvu ili pod upravom obitelji Kardashian-Jenner i DeFino priznaje da sestre 'vjerojatno nisu bile svjesne koliko su plaćeni ljudi koji stoje iza njihovih aplikacija'.

DeFino je ispričala da je zarađivala godišnju plaću od 35.000 dolara, te da je nakon poreza preživljavala s nešto više od 600 dolara tjedno, što je jedva pokrivalo troškove hrane, stanarine, računa i goriva.

Kim Kardashian i Pete Davidson izašli na dupli spoj s Jeffom Bezosom i njegovom djevojkom
Kim Kardashian i Pete Davidson izašli na dupli spoj s Jeffom Bezosom i njegovom djevojkom

Prisjetila se i prilike kada si je mogla priuštiti da u automobil napuni benzinom u vrijednosti od samo 4 dolara, što nije bilo dovoljno da se odveze od ureda do kuće.

Los Angeles Premiere Of Hulu's 'The Kardashians'

- Uspaničila sam se, udarila po volanu i vrisnula. A onda sam plakala - napisala je Jessica u članku.

Dvoje bivših zaposlenika Whalerocka s kojima je DeFino razgovarala tvrde da se od njih očekivalo da budu dostupni u svako doba.

- Radila sam cijelo vrijeme. Nisam dovoljno spavala. Pila sam alkohol - previše alkohola - da bih se nosila sa stresom. Postala sam fizički loše. Kosa mi je opadala - ispričala je jedna od bivših zaposlenica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu