Obavijesti

Show

Komentari 1

Bjorn gubi pamćenje i ne sjeća se da je bio u Abbi

Bjorn gubi pamćenje i  ne sjeća se da je bio u Abbi
1

Frontman Abbe bori se s gubitkom pamćenja. Bio je i na hipnozi, ali nije mu pomogla vratiti sjećanja. Članovi su se okupili u Londonu nakon 21 god.

VIDEO

Bjorn Ulvaeus (58) priznao je kako je zaboravio gotovo sve iz svoje prošlosti. Frontman pop grupe Abba više se ne sjeća nastupa na Eurosongu 1974. Abba je tad pobijedila pjesmom “Waterloo” nakon čega je osvojila svijet.
- Pitaju me hoću li napisati memoare. To je nemoguće jer se više gotovo ničeg ne sjećam - kaže Bjorn, koji je pamćenje neuspješno pokušao vratiti i pomoću hipnoze. Prošli tjedan Bjorn je bio u Londonu na premijeri filma o Abbi nazvanog “Mamma Mia”. U mjuziklu igraju Meryl Streep, Julie Walters, Pierce Brosnan i Colin Firth, a Bjorn je napisao glazbu. Za razliku od njega, koji bi se htio prisjetiti slavnih dana, njegova bivša supruga, Abbina pjevačica Agneth Faltskog, s kojom se razveo 1980. godine, željela bi je zaboraviti. Mrzi prisjećanje na vrijeme dok je bila pop pjevačica. Zbog toga su je u Švedskoj prozvali Garbo 2, prema slavnoj glumici koja se stidjela glumačke prošlosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin