Show

Komentari 2

Blanka se pohvalila fotkom iz Dubaija pa pokazala tko joj pravi društvo:'Kakvo iskustvo!'

Blanka se pohvalila fotkom iz Dubaija pa pokazala tko joj pravi društvo:'Kakvo iskustvo!'

Vlašić se na svom Instagramu pohvalila nizom videa i fotki iz Dubaija, gdje je između ostalog, posjetila i manifestaciju Dubai Expo. Družila se s Sandrom Perković, braćom Sinković, Stipe Pletikosom te drugima

Nekadašnja atletičarka Blanka Vlašić (38) svakodnevno dijeli isječke iz svog života na društvenim mrežama pa je jedan takav podijelila i sada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na svom se Instagramu pohvalila nizom videa i fotki iz Dubaija, gdje je između ostalog, posjetila i kulturnu te poslovnu manifestaciju, Dubai Expo. Družila se s kolegicom Sandrom Perković, braćom Sinković, Stipe Pletikosom te drugim uspješnim sportašima i osobama iz javnog života.

- Kakvo nevjerojatno iskustvo - napisala je uz video na kojem poteže uže s hrvatskim šampionima.

A kasnije je objavila i fotke na storyju te pokazala pratiteljima kako izgleda nakon ovog iscrpnog sporta snage.

Podsjetimo, Blanka je prije godinu dana objavila da odlazi u zasluženu mirovinu, nakon čega je izabrana u Komisiju sportaša Europskih olimpijskih odbora na razdoblje od četiri godine.

Od tada je nemamo priliku često vidjeti, no kada se pojavi, ostavi bez daha. Krajem prošle godine oduševila je elegantnim crnim kombinezonom bez naramenica koji je odjenula za dodjelu nagrada najboljim hrvatskim sportašima

 

Najčitaniji članci