Obavijesti

Show

Komentari 195

Blondi će uskoro imati osmicu: Imat ću najveće grudi Balkana

Blondi će uskoro imati osmicu: Imat ću najveće grudi Balkana
5

'Srpska Pamela' planira povećati grudi za dva broja kako bi imala najveći dekolte na Balkanu. Starleta Blondi (26) privukla je pažnju na sebe aferama s nogometašima

VIDEO

Srpskoj starleti Nadi Đukić (26), poznatijoj kao Blondi, želja je nadmašiti slavnu zečicu Pamelu Anderson po veličini grudi, piše Kurir. Nakon što se okitila titulom 'srpske Pamele' prsata plavuša odlučila je svoj bujni dekolte učiniti najvećim na Balkanu. Starleta trenutačno ima šesticu, a nakon skorašnjeg odlaska pod 'nož' moći će se pohvaliti punom osmicom.

- Do sada sam imala najljepše grudi, a sada ću imati i najveće na srpskoj javnoj sceni. Plastični kirurg napravit će mi korekciju i moje poprsje obogatiti s 800 kubika silikona. Poslije ove intervencije očekujem još veću navalu nogometaša udvarača - zaključila je prsata plavuša na koju su do sada 'pali' mnogi nogometaši.

Oženjeni srpski nogometaš nudio joj 370 tisuća kuna godišnje ako bude s njim

Starleta je na sebe i privukla pažnju aferama s brojnim nogometašima. U srpnju je snimljena u društvu nogometaša Partizana Dejana Babića.

- Zaljubljeni smo i sretni. Nikada me nitko nije pazio kao Dejan. On je moje zlato, ali nećemo brzo pred matičara. Bar ne prije jeseni - komentirala je nedavno za srpski Svet. 

Jedan oženjeni srpski reprezentativac prsatoj je plavuši nudio 50.000 eura, odnosno, oko 370 tisuća kuna godišnje ako bude samo njegova.

- Ponudio mi je 50.000 eura ako budem samo njegova djevojka godinu dana. Neću ga još imenovati jer ima ženu, odbila sam ga i zbog daljine. Kad sam ga pitala: 'Što da radim kad imam potrebu za seksom, a ti si daleko', rekao mi je da samo sjednem u avion i dođem. Ima mnogo novca i može  se rasipati. Samo da sjedim s njim pola sata, sat u jednom kafiću davao mi je oko 11 tisuća kuna - govorila je Blondie.

'Što ću kad volim pare, nisam prostitutka nego sponzoruša'

No ističe kako nije prostitutka jer joj ne plaćaju da spava s njima.

- Ispada da sam prostitutka. Ja nikada nisam rekla da mi plaćaju da spavam s njima. Rekla sam da su mi nudili pare. Što ću kad volim pare. Eto ja bar priznajem. Starleta sam, jesam sponzoruša, to priznajem, ali nisam prostitutka. Ne bih nikada spavala s nekim tko mi se ne sviđa samo zbog novca. Zar nije super da te netko privlači, a još ima i pare. Zato volim nogometaše - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga