Obavijesti

Show

Komentari 9

Bo Derek priznala: 'Imala sam averziju prema muškarcima'

Bo Derek priznala: 'Imala sam averziju prema muškarcima'
7

Imala sam osjećaj kao da sam za njih plijen ili trofej koji moraju ugrabiti. Nikad nisam znala želi li me netko upoznati zbog mene same ili zato što bi im izlazak sa mnom osigurao popularnost, kaže glumica

VIDEO

Američka glumica i manekenka Bo Derek (62), rođena kao Mary Collins, bila je uvjerena kako je John Derek ljubav njezina života te da više nikoga ne će voljeti, međutim, upoznala je još jednog glumca, Johna Corbetta (58), kojeg gledatelji pamte po ulozi Aidana u seriji 'Seks i grad'. 

Monte Carlo, 57th Festival of Television. Closing Ceremony Red Carpet.

Nerazdvojni su od 2002., a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, holivudskog agenta koji je zapravo sam shvatio da bi njih dvoje bili savršen par pa ih je spojio. Bo Derek, rođena kao Mary Collins, sa samo 16 godina zaljubila se u 30 godina starijeg, u to vrijeme oženjenog Johna Dereka, koji je zbog nje ostavio suprugu. Kada je imala 19 godina su se vjenčali, nakon čega joj je organizirao totalni makeover. Naime, posvijetlio joj je kosu i promijenio ime.

Nakon nekog vremena shvatila je kako nije loše imati kao supruga holivudskog redatelja, s obzirom na to da ju je počeo angažirati u svojim filmovima. Bila je uspješna, ali nakon što su Dereku krenuli problemi sa zdravljem te je preživio srčani udar, Bo se odlučila u potpunosti posvetiti svojem suprugu. 

An Evening With WildAid - Los Angeles

Bila je uz njega sve do njegove smrti te je nakon 22 godine braka ostala sama. Nakon toga uspjela se vratiti u svijet filma, iako više nije dobivala uloge u filmovima A kategorije.

- Imala sam averziju prema upoznavanju novih muškaraca. Imala sam osjećaj kao da sam za njih plijen ili trofej koji moraju ugrabiti. Nikad nisam znala želi li me netko upoznati zbog mene same ili zato što bi im izlazak sa mnom osigurao popularnost. Zbog koga sam pet godina i izbjegavala upoznavanja - rekla je glumica. Međutim, život joj se promijenio nakon što je upoznala Corbetta.

Rome, Celebrity Fight Night

Glumica i njezin pet godina mlađi životni partner razmišljali su o braku, ali kako kaže, trenutno im nije u planu.

- Ponekad razgovaramo o braku, no svjesni smo toga da nemamo djece, niti smo više toliko mladi, pa ne postoji ni pritisak da se moramo vjenčati - rekla je Bo Derek. U životu, koji je imao mnogobrojne uspone i padove, u jednome se nije ostvarila. Naime, Bo Derek nikada nije postala majka.

- Dugo godina sam žudjela za djecom i kada sam imala 30 ili 32, sanjala sam da postanem majka. No moj pokojni suprug John imao je dvoje djece iz prijašnjeg braka i nije mu bilo na kraj pameti imati još jednu bebu u tim godinama. Shvatila sam da bi to dovelo do toga da bih bila samohrana majka. Na kraju, kada je on napokon odlučio imati dijete sa mnom, ja sam ga odbila - rekla je glumica.

Čudno ili ne, Bo Derek i John Corbett uspjeli su opstati u Hollywoodu sve te godine, a kako oboje tvrde, tajna njihove sretne veze u tome je da je čuvaju i da žive dan po dan. 

Ona je bila seks simbol 80-ih: Ovako danas izgleda Bo Derek
Ona je bila seks simbol 80-ih: Ovako danas izgleda Bo Derek

- Nakon toliko godina još uvijek se držimo za ruke, još uvijek pripremamo roštilj za prijatelje nekoliko puta tjedno. Ona se još uvijek smije mojim forama, iako ih je većinu čula milijun puta. Jednostavno uživamo biti jedno s drugim i tužan sam kada nije uz mene - dodao je Corbett.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...