Obavijesti

Show

Komentari 12

Bojan Jambrošić je obradio pjesmu 'Wherever You Will Go'

Bojan Jambrošić je obradio pjesmu 'Wherever You Will Go'
1

Premijerno na portalu 24sata.hr, imate priliku poslušati acoustic obradu pjesme „Wherever You Will Go“ The Callinga u izvedbi Bojana Jambrošića i Matije Evačića

VIDEO

Popularni hrvatski glazbenik, Bojan Jambrošić, i nakon izlaska novog albuma „Zapisano u zvijezdama“ te pozicioniranja singlova sa spomenutog albuma na HR Top 40 ljestvicu, nastavlja oduševljavati svoje obožavatelje.  Prošlog je tjedna ovaj glazbenik, inače pobjednik prve sezone showa „Hrvatska traži zvijezdu“, objavio acoustic obradu hita „Grenade“ Brune Marsa.

Do suradnje sa svestranim koprivničkim glazbenikom i kirurgom Matijom Evačićem došlo je nakon prvog Bojanovog nastupa na „acoustic večerima“ u koprivničkom kafiću „Stars 2002“. 

- Izuzetno sam zadovoljan postignutim. Nakon što smo objavili „Grenade“ uslijedio je cijeli niz pozitivnih komentara na YouTube-u i društvenim mrežama. Zbilja nisam očekivao tako dobru reakciju publike. Još jednom hvala svima na lijepim riječima - rekao je Bojan Jambrošić.

Za nastanak akustičnih obrada Bojana Jambrošića zaslužan je producent Marko Horvat te koprivnička NEXUS produkcija koja se pobrinula za snimanje i post produkciju.

- Svojim pozitivnim reakcijama publika je potvrdila da se radi o kvalitetnoj suradnji. Putem ovih akustičnih obrada zapravo možete primijetiti talent i izuzetne vokalne sposobnosti koje posjeduje Bojan Jambrošić - to su vrijednosti kojima bi se trebao pohvaliti svaki glazbenik i koje bi se najviše trebale vrednovati u svijetu glazbe - rekao je Marko Horvat .

Danas, premijerno na portalu 24sata.hr, imate priliku poslušati acoustic obradu pjesme „Wherever You Will Go“ grupe The Calling u izvedbi odličnih Bojana Jambrošića i Matije Evačića. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin