Obavijesti

Show

Komentari 0

Bojan Jambrošić predstavio je svoj crtani film 'Roza, ti i ja'

Bojan Jambrošić predstavio je svoj crtani film 'Roza, ti i ja'
4

Riječ je o zabavno-edukativnom crtiću čiji je glavni lik nestašna maca Roza, koja uz pomoć Bojana i malih gledatelja rješava zadatke i pritom se odlično zabavlja...

VIDEO

Bojan Jambrošić (34) predstavlja svoj novi projekt: 'Roza, ti i ja'. Dosad smo ga vidjeli kako uspješno plovi u svim granama umjetnosti - glazbom se bavi već punih deset godina, plesačko umijeće nam je pokazao u 'Plesu sa zvijezdama', talent za transformacije u 'Tvoje lice zvuči poznato', a ulogu mentora u showu 'Zvijezde pjevaju'.

Autor je glazbe i jedan od glavnih likova u odličnom dječjem mjuziklu 'Mi o vuku', a jedna od stvari koja ga iznimno veseli i u kojoj uživa je sinkronizacija animiranih filmova. Otud se, između ostalog, rodila ideja za novi projekt kojim nas je odlučio iznenaditi - 'Roza, ti i ja'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o zabavno-edukativnom crtiću čiji je glavni lik nestašna maca Roza, koja uz pomoć Bojana i malih gledatelja rješava zadatke i pritom se odlično zabavlja.

- Crtati i animirati crtiće sam počeo još prije nekoliko godina kada je mojim nećacima trebalo smisliti neki crtić za njihovu omiljenu pjesmicu. Od tada sam napravio nekoliko dječjih pjesmica i crtića koji bilježe milijunske preglede. Kako zbog ove situacije imam više slobodnog vremena, odlučio sam se poigrati i napraviti malo duži crtić s više pjesmica, zanimljivom i poučnom tematikom koja bi ujedno mogla i razveseliti klince - kaže Bojan. 

Bojan je ovaj itekako zahtjevan projekt napravio potpuno sam.

Za ovo mi je bilo potrebno dosta vremena jer sam sâm odradio posao koji inače radi najmanje petnaestak ljudi; od crtanja, animacije, glazbe, aranžmana, snimanja, montiranja i naravno, glume i pjevanja. U cijelom procesu mi je definitivno puno pomoglo četverogodišnje iskustvo u sinkronizaciji crtića - kaže. Raditi s djecom i za djecu Bojana iznimno veseli, a izmamiti osmijeh na dječje lice svakome je najveća nagrada. Neka vašim mališanima bar dio vremena u trenutnoj izolaciji protekne uz pjesmu, ples i zabavno učenje s Bojanom i nestašnom Rozom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama
Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu