'Bolje da ne osvojimo Ružu, ne znamo tko bi je odnio kući...' | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

'Bolje da ne osvojimo Ružu, ne znamo tko bi je odnio kući...'

NISU TO OČEKIVALI Glumce i voditelje, Renea Bitorajca i Igora Mešina iznenadila je nominacija za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
4 komentara

Igor Mešin (50) i Rene Bitorajac (45) jedan su od najboljih televizijskih tandema i već godinama vode zabavne emisije Nove TV 'Supertalent' i 'Tvoje lice zvuči poznato'. Omiljeni voditeljski par uživa naklonost publike, a ove godine nominirani su za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine.

Dvojac je priznao da ih je nominacija jako iznenadila.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

- Naravno da je bila iznenađenje. Nikad previše ne očekujete nominacije, ali nakon toliko godina naše zajedničke, vjerujem uspješne, suradnje, moglo bi se reći i da je očekivana - rekao je Igor, a Rene dodao:

- Tko puno očekuje, puno se puta i razočara. Tako isto očekujemo da će to ostati samo na nominaciji. I bolje, da se ne svađamo tko Ružu nosi doma. U oba showa, čiji su zaštitni znak, ne bi im bilo ugodno stati pred žiri da se oni natječu. Mešin se nada da bi ipak bili blagonakloni jer se privatno poznaju. Bitorajac po tom pitanju nije optimist.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

- Stradali bismo i od jednih i od drugih - kaže Rene. Otkrili su da imaju slobodu improvizirati u showovima, bez obzira na to što je scenarij napisan.

- Uvijek imamo napisan scenarij, ali mi ga prilagođavamo sebi. Nekad ga malo korigiramo, a nekad ne ostane ništa od njega - rekao je Mešin, a Rene otkrio kako scenaristica piše jednakom brzinom kojom oni improviziraju. Na pitanje vide li se kao voditelji ozbiljnije televizijske forme, primjerice 'Dnevnika', odgovorili su u svojem stilu.

- Kad nama dvojici jednog dana povjere vođenje ‘Dnevnika’, to će biti znak da u ovoj našoj zemlji, a i u svijetu više nema nikakvih problema. Znači nikad - zaključio je Mešin, dok je Bitorajac rekao kako se vidi u takvoj situaciji.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

- Neozbiljan u ozbiljnoj ulozi se uvijek vidim. Pogotovo s Mešinom u paru. Polako ulazimo u godine, ali nismo nikad razmišljali o ‘Dnevniku’. A vidim, nitko drugi isto tako nije jer nismo dobili ozbiljan upit za tako neozbiljnu stvar.

Izdvojili su posljednju sezonu 'Supertalenta', koja im je bila najdraža.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

- Mateja i Emil su bili stvarno nešto posebno, a to su i dokazali pobjedom - kaže Mešin. I Bitorajcu su Mateja i Emil bili najbolji no on je još istaknuo i Flipping Art. Kod showa 'Tvoje lice zvuči poznato', Mešin smatra da ima previše dobrih da bi nekoga izdvojio. Bitorajac ipak ima favorite.

- Petrekovićev Lionel Richie, Lozarov Elton John... Ma bilo je stvarno genijalnih transformacija - kaže glumac. Dodaje da ih ne čudi popularnost showova koje vode.

- Zabavni su i u tome je cijela tajna. A zabavni su zbog formata, zabavnih sudionika i, nadam se, malo zbog voditelja - kaže Mešin.

Naši partneri pišu
Message