Obavijesti

Show

Komentari 4

Bond obožava snahu Sanju: Sin Brosnana 90-ih bio u Hrvatskoj

Bond obožava snahu Sanju: Sin Brosnana 90-ih bio u Hrvatskoj
3

'NAŠE GORE CURA' Roditelji Sanje Banić su Hrvati koji su se navodno iz okolice Zadra sedamdesetih godina odselili u Ameriku. Sanja se rodila u New Jerseyju i odlično priča hrvatski jezik

VIDEO

Piercea Brosnana (64) vjenčanje Hrvatice Sanje Banić (39) i njegova sina, glumca Seana Brosnana (33), prije tri godine vratilo je u život. Brosnanova supruga Cassandra Harris preminula je od raka jajnika u 43. godini, a prije četiri godine od iste bolesti preminula je i njihova kći Charlotte.

Roditelji Bondove snahe Sanje su Hrvati iz okolice Zadra, koji su se sedamdesetih godina odselili u Ameriku. Sanja se rodila u New Jerseyju i odlično priča hrvatski jezik. Banić se godinama šetala manekenskim pistama, a onda je diplomirala marketing u New Yorku.

Neko vrijeme se bavila i glumom pa je glumila u filmu “Fantasična četvorka”. Ipak, ubrzo je shvatila da je zapravo više zanima posao iza kamere. Danas se bavi produciranjem i fitnessom pa se hvali titulom fitness trenerice.

Sanja i Sean imaju kćer Marley May Cassandru (2), kojoj su dali ime po Seanovoj pokojnoj majci Cassandri. Ona je iz prvog braka s Dermotom Harrisom imala dvoje djece, kćer Charlotte i sina Christophera. Kad je Cassandrin suprug umro, Brosnan je posvojio Charlotte i Christophera, koji su uzeli njegovo prezime.

Sanja je, uz Seana, bila u najtežim trenucima kad mu je umrla sestra, a daljni rođaci kažu da Brosnan obožava hrvatsku “nevistu”. Glumac je u braku s novinarkom Keely Shaye Smith (54), s kojom se provodi na Visu, na kojemusvoju snima nastavak filma “Mamma Mia”.

Brosnan je tijekom rata u Hrvatskoj i Sloveniji snimao ‘Death Train’. To mu je bio prvi film nakon smrti supruge 1991. ‘Poveo sam učitelja, dadilju i sina Seana. To mi je trebalo’, rekao je Brosnan dodavši kako mu nije bilo svejedno doći.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti