Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
82 komentara

Borba za skrbništvo: Borna na sudu plakala, otišla nasmijana

Životna savjetnica na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu bori se s bivšim partnerom, Izraelcem Ronom Haleom, za skrbništvo nad njihovim sinom Rafaelom

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
82 komentara

Uoči ročišta na zagrebačkom Općinskom sudu Borna Kotromanić (45) objavila je svoju fotografiju na društvenoj mreži i napisala 'obećavajući ponedjeljak'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Na drugu raspravu o skrbništvu nad sinom Rafaelom (7), za koje se bori s bivšim partnerom Ronom Haleom (42), došla je taksijem, a s njom je bio i Rafael. Životna savjetnica ga je skrivala od znatiželjnih pogleda i užurbanim korakom ušla u zgradu suda.

Bornin bivši partner, Izraelac Ron Hale, s kojim je nakon rastave od Luke Rajića (52) pet godina bila u vezi, nije se pojavio na ročištu. Nedugo nakon početka rasprave shrvana Borna iz sudnice je izašla uplakana zajedno sa sinom ljubeći ga. Čvrsto ga je grlila ne ispuštajući ga iz ruku. Ljubazno je rekla da ne bi htjela davati nikakve izjave.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nedugo nakon toga vratila se u sudnicu, iz koje je nakon sat i pol izašla nasmiješena. Zadovoljna je bila i njezina odvjetnica Jasmina Biloš.

Podsjetimo, dok je Borna živjela u Francuskoj, pariški sud donio je nepravomoćnu odluku da skrbništvo nad Rafaelom ima njegov otac, koji trenutačno živi u SAD-u. Borna tvrdi i da je tražio alimentaciju u iznosu od 5000 eura, odnosno 37.500 kuna. Ona se na to žalila.

Hale je na prošlom ročištu u Zagrebu optužio bivšu partnericu da mu mjesecima nije dala da vidi sina. Tada mu je sud omogućio da provede tri dana s Rafaelom. Borna je pak nekoliko mjeseci ranije prozivala Rona da ni ona mjesec dana nije znala gdje joj je sin kad je bio kod njega. Kako doznajemo, novo će ročište biti u prosincu.

Naši partneri pišu
Message