Show

Komentari 0

Borba civilizacija: Jedan svijet sigurno umire, naš ili njihov

Borba civilizacija: Jedan svijet sigurno umire, naš ili njihov

Tko će se s nama boriti za budućnost Zemlje, a tko će raditi na njenom uništenju? Megatron će ovaj put imati pune ruke posla, jer je pravi vitez, Optimus Prime, preuzeo Excalibur

U prethodnim filmovima o kolosalnim robotima velik dio radnje bio je posvećen negativcima, no ovaj put Michael Bay je obećao da će značajan dio fokusa biti smješten na naše heroje.

A da ne bismo zaboravili tko je tko, najnoviji video koji je objavljen nam vrlo zorno pokazuje tko će se s nama boriti za budućnost Zemlje, a tko će raditi na njenom uništenju. Megatron će ovaj put imati pune ruke posla, jer pravi vitez, Optimus Prime, preuzeo je Excalibur u svoje ruke.

Pogledajte video

Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prime je otišao. Ključ za spašavanje naše budućnosti nalazi se u tajnama prošlosti, u skrivenoj povijesti Transformersa na Zemlji. Kako bi spasio njihov svijet, Cade Yeager (Mark Wahlberg) formira savez s Bumblebeejem, engleskim lordom (Anthony Hopkins) i profesoricom s Oxforda (Laura Haddock) kako bi saznao tajne razloga zašto se Transformersi nastavljaju vraćati na Zemlju. Osim Marka Wahlberga i Anthonyja Hopkinsa, u ovom nastavku ćemo gledati i Josha Duhamela, Stanleyja Tuccija, Johna Goodmana, Gemmu Chan i mnoge druge.

Film Transformers: Posljednji vitez, u distribuciji Blitza, pogledajte od 22.6. u svim kinima i najboljim formatima: IMAX 3D i RealD 3D.

Najčitaniji članci