Show

Komentari 120

Boris ima novi posao? Svirke je 'zamijenio' uredskim poslom...

Boris ima novi posao? Svirke je 'zamijenio' uredskim poslom...

S obzirom na to da većina glazbenika zbog pandemije koronavirus trenutno nema prihoda, fanove ne iznenađuje činjenica da javne face utjehu pronalaze u drugoj branši

Glazbenik Boris Rogoznica (31) na društvenim mrežama redovno je objavljivao fotografije i videosnimke s nastupa, ali sudeći po posljednjoj objavi, Boris je gitaru nakratko zamijenio uredskim stolom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

'Skockan od glave do pete', Rogoznica je pozirao u uredu, ali nije otkrio je li riječ o novom poslu ili poziranju. I dok su neki pratitelji hvalili njegov izgled komentirajući kako mu odijelo odlično stoji, drugi su mu čestitali na novom poslu. 

- Dobar dan. Jeste opušteno ili radno? - napisao je Boris u opisu fotografije. Ubrzo je dobio komentar: 'Jesu to neka osiguranja?'

- Skoro - odgovorio je glazbenik. 

Početkom mjeseca predstavio je novu pjesmu 'Samo čovik' sa snažnom porukom.

- Velika mi je čast biti dio ove lijepe priče, u kojoj me kolegica Antonija Šola, vidjela kao glavnog junaka, naspram svih velikih imena s kojima je surađivala i za koje je pisala pjesme - rekao je Boris.

'Samo čovik' njegova je prva ulaznica za ovogodišnji Zagrebački festival, koji će biti na proljeće. Kako bi i ova priča bila kompletna i upečatljiva, pobrinula se cijela ekipa na čelu sa samim Borisom, pa je tako snimljen i video spot.

Zadar: Boris Rogoznica svirao je na terasi restorana Butler

Prije nekoliko mjeseci na društvenim mrežama je komentirao kako mu posao odlično ide, a raspored mu je ovo ljeto bio popunjen. 

- Narudžba pjesama s posvetom. Dragi moji, ovo ljeto mi je izuzetno radno. Praktički idem s nastupa na nastup. Zato vas molim, prilikom narudžbe pjesama da mi se javite minimalno sedam, osam dana prije termina. U inbox mi pošaljite: Kome posvećujete, koju pjesmu, koja je prigoda u pitanju i ostavite odmah svoj broj mob da vam snimku mogu poslati na wapp - govorio je Boris. 

Najčitaniji članci