Obavijesti

Show

Komentari 0

Bostonski QWILL i beogradske Čikine Bombone stižu u Tunel

Bostonski QWILL i beogradske Čikine Bombone stižu u Tunel
1

Ovog petka očekuje vas zanimljiv electro-soul-jazz nastup dvojice glazbenika, bostonskog producenta QWILL-a i klavirista i kompozitora Marca Germinija

VIDEO

petak, 06-12-2013, 22.30h 

QWILL (SAD) + gost MARCO GERMINI (Ita)

ulaz besplatan | Šešir

Foto i objava ovdje.

QWILL - bostonski producent / izvođač / pjevač / kompozitor / multi instrumentalist Jesse Ciarmataro na svom proputovanju Europom nastupa i sa klaviristom/kompozitorom Marcom Germinijem, a našao je vremena da u sklopu sjeverno talijanske rute svrati i kod nas u Tunel.

Ovog petka nas očekuje zanimljiv electro-soul-jazz nastup dvojice odličnih glazbenika, a kako to otprilike izgleda može se vidjeti ovdje: 

https://www.youtube.com/watch?v=BH0vT6Y_rCg

https://www.youtube.com/watch?v=K8jeZudzw-Q

https://www.youtube.com/watch?v=eGNdyJIbt5Q

info:

http://qwillmusic.com/

https://www.facebook.com/Qwillmusicpage

http://soundcloud.com/Qwill

http://qwill.bandcamp.com/music

https://www.youtube.com/user/qwillmusic

Start u 22.30h

Tunelarine nema, ali ima Šešir.

Facebook event ovdje.

subota, 07-12-2013, 22h 

Koncert: ČIKINE BOMBONE + THE RIVER SHARKS

ulaz 20kn

Foto i objava ovdje.

Čikine Bombone (Grandpa Candys) se vraćaju u Tunel nakon odličnog zimsko-proljetnog nastupa ranije ove godine kada su kod nas i proslavili 15 godina svog postojanja.

Kao i zadnji put za zagrijavanje su zaduženi domaći momci i lokalni promotori rockabillyja The River Sharks.

Ovako je to zadnji put izgledalo:

http://www.mojarijeka.hr/zabava/srpski-psychobilly-trio-cikine-bombone-nastupio-u-tunelu/

ČIKINE BOMBONE

Čikine Bombone su psychobilly  trio koji je nastao u Beogradu u proljeće 1998. godine. Originalni naziv grupe Grandpa Candys, koji bend još uvijek koristi u nastupima na međunarodnoj sceni potječe od imena protagonista istoimenog njujorškog underground stripa iz pedesetih godina prošlog stoljeća - Jimmy Candys. Budući da se osobna imena ne prevode, a djedica Candys nije poznat široj publici, bend je za srpsko tržište uzeo ime koje je predstavljalo najbliži logički ekvivalent - Čikine Bombone.

Tijekom petnaest godina postojanja, Bombone su odsvirali blizu tri stotine svirki u Srbiji i inozemstvu (jubilarni tristoti koncert se očekuje uskoro), objavili četiri albuma (Flaming Dynamite 2000., Captain Crash 2002., 666.000 Miles on the Wrong way 2006., Grandpa Candys Early Sides 2009. i Let It Roll 2012. godine), pojavili se na većem broju domaćih i stranih kompilacija i ostali jedna od rijetkih stabilnih pojava na srpskoj psycobilly/rockabilly sceni. Novi album Bombona je snimljen krajem prošle godine u studiju Komandanta Adama i uskoro će biti objavljen

Bombone objašnjenje svoje dugovječnosti vide prije svega u podršci beogradskih i novosadskih prijatelja i fanova koji zajedno čine "Grandpa Candys crew", ekipu koja je u obliku proširene obitelji učestvovala sa bendom u svim događajima koji su se izmjenjivali kroz dobra i loša vremena.

I prije Čikinih Bombona članovi benda su svirali u kultnim punk/rock bendovima alternativne beogradske scene kao što su: Rok Terapija, Tetak Nečastivi i Bullbuzz. Zanimljivo je to što su Čikine Bombone trenutno jedini rockabilly bend u Srbiji.

Sebe definiraju kao psychobilly pravac koji predstavlja mješavinu brzog rockabilly i punk zvuka. Glazbeni uzori su im: Misfits, 7 Seconds, Stray Cats...

Članovi ovog benda su srpski rekorderi po broju održanih koncerata jer nastupaju po mnogim beogradskim klubovima skoro svakog tjedna. Posebnu atrakciju je predstavljao živi nastup Čikinih Bombona u srpnju 2005. godine u kultnoj emisiji Radija 202 "Deca dvadesetog veka". Na zahtjev slušaoca dio ovog koncerta je repriziran u isto tako čuvenoj emisiji "Coskarenje" koju već dugi niz godina uz svestranu podršku Pere i Marka vodi Aca Seltik, frontmen grupe Ortodox Celts.

Čikine Bombone su prepoznatljivi i po svojoj brojnim fanovima koji iz nastupa u nastup vjerno prate svoje favorite na srpskoj glazbenoj sceni. Posebno je burna atmosfera na koncertima kada bend izvodi obrade legendarne punk/hardcore grupe Misfits.

Čikine Bombone su:

Jovandeka - gitara i glas

Andreja - bas

Mrki - bubanj

https://www.facebook.com/pages/Grandpa-Candys/118005724954287

https://www.facebook.com/groups/86725059037/

http://www.myspace.com/grandpacandys

THE RIVER SHARKS

https://www.facebook.com/pages/The-River-Sharks/127806217270366

http://www.myspace.com/theriversharks

https://www.youtube.com/watch?v=rS--NucXiNU

Facebook event ovdje. 

ponedjeljak, 02-12-2013, 21h 

Otvoreni jam session: COWS & CHICKENS

ulaz besplatan

Svatko tko drži do sebe svjestan je da je ponedjeljak dobar dan ako se po isteku svih obaveza opustite uz Otvoreni jam session u Tunelu i posladite odličnom svirkom naših COWS & CHICKENS! 

Neke stvari ne treba mijenjati, ovo je jedna od njih, pa da ne duljimo: 

PONEDJELJKOM od 21 sat 

OTVORENI JAM SESSION 

COWS & CHICKENS, ali i ti... u bilo kojem trenu možeš se ubaciti u svirku i pokazati što znaš.. 

Tunelarine naravno nema. 

Džemajmo ponedjeljkom!

Džem Sešn FB grupa ovdje.

Tunel možete pratiti i na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/tunel.klub

http://twitter.com/TunelKlub

http://www.last.fm/user/tunelklub

instagram - tunelklub

Radno vrijeme: 

Pon 09-01h 

Uto/Sri 09-00h 

Čet/Pet 09-02h 

Sub 18-02h 

Nedjeljom odmaramo

Što ćemo raditi:

Svakog ponedjeljka uživamo u otvorenom jam sessionu, uskoro nam utorkom opet kreću akustične svirke, a četvrtkom i vikendom radimo do 02h uz razne koncerte i glazbene selektore kada možete probati i koju domaću rakijicu iz širokog izbora našeg rakija bara.

06.12. QWILL + Marco Germini

07.12. Koncert: Čikine Bombone + The River Sharks

09.12. Otvoreni jam session: Cows & Chickens

12.12. Koncert: The Hendikeps

13.12. Vikend Ratnici w/ Tox

14.12. Male Noćne Muzike

16.12. Otvoreni jam session: Cows & Chickens

17.12. Akustika

20.12. Koncert: The Red Roosters

23.12. Otvoreni jam session: Cows & Chickens

30.12. Otvoreni jam session: Cows & Chickens

16.02. Koncert: Tera Melos

Što smo radili:

Ove godine su nam u goste došli Kaki King, Goribor, Inje, Diskobajagi (Dubioza kolektiv), East Rodeo, My Buddy Moose, Luka (TBF) i Yuri (St!llness), Martin Kuchen, The River Sharks, Wora Wora Washington, Rebel Star, Damir Avdić, Sunshine Madness, Corey Christiansen, Hate Boss, Nola piano, Marinada, Pascal Pinon, Straight Mickey & The Boyz, Discoballs, Officer Down, Wattican Punk Ballet, Čikine Bombone, La Gapette, Franz Nicolay, Kanda, Kodža i Nebojša, Chinawoman, Kraj Programa, Pink Studio, Low Leaf, Micah Blue Smaldone, Asa Irons, Nellcote, Lolita, Terror Bird, Mattress, Kimiko, Biological Lovers, Elemental, Big Strip Gorila, VVhile, Droid, Onli-Tu, Burning Hell, C+C=Maxigross, Leifert, Retro Stefson, Las Kellies, Valter Kocijančić i Mandrili, Omit Five, Stray Dogg, PaprikaPaprika, El Ten Eleven, Matt Epp, The Holydrug Couple, Pe Kun, Duo Blue Train, Barbari, Elephant & The Moon, Ravish Momin's Tarana, Riccardo Staraj i Midnight Blues Band, Joan of Arc, Muhe Bez Glave, Šum, Ivana Picek. 

Plesali uz ritmove koje su spremili Smeđi Šećer, Jericho, Bakka & Gars, Miće Mace, Miss Soulfly, Mile Hund, Marmat, Mr. Woox, Amor, Below Bangkok, Mixel, Johnny Primed, Sergej Snooze, phillipe, Pero Despero, Virgin Helena, Captain Fizz, Mateo Klaić, Larsson, RRRamon aka Yesh, Derek Basch, Muzikfantastique, Indi i Zded, Petar Dundov, DJ Šošo, Fryer i drugi, smijali se uz stand-up Ivana Šarića, putovali uz Hrvoja Jurića i Davora Rostuhara, a imali smo i dvije SAE radionice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin