Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
19 komentara

'Bowie kroz mene piše knjigu o svom životu poslije smrti...'

Ovo je knjiga o prvoj godini života Davida Bowieja kao duha. Sada ćete saznati što se s glazbenikom događalo otkad je umro i kako smo se upoznali nakon njegove smrti, kaže Renee Kendall

Foto: Screenshot/Profimedia
19 komentara

Majka dvoje djece, Renee Kendall, tvrdi da je telepatski razgovarala s Davidom Bowiejem otkad je pogledala film 'Labyrinth' 1991. godine. On joj je, tvrdi, i 'javio' da umire nekoliko minuta prije smrti. Otkad je izgubio bitku s rakom jetre i preminuo u siječnju 2016., Renee 'prati' njegov 'spiritualni put'. 

MPM_BOWIE_PSYCHIC_LIVES_IN_MY_HEAD_01 | Autor: Mercury Press and Media Ltd Foto: Mercury Press and Media Ltd Renee Kendall kod kuće ima odjeću kakvu je David Bowie nosio u filmu

- Prošlo je više od godine dana otkad je umro. Ja i njegov duh smo se zbližili i pričamo svaki dan, sada smo srodne duše. Taj odnos mi je promijenio život, a njegov zagrobni život se također promijenio. Bowie me pronašao jer sam trebala pomoć u traženju pravog životnog puta - kaže Renee, koja sebe naziva 'tetoviranim medijem'. 

via GIPHY

Na društvenim mrežama već mjesecima promovira svoju knjigu o Davidu Bowieju, za koju kaže da ju je 'napisao sam Bowie, jer djeluje kroz nju'. Renee je pokušala ostvariti kontakt i s Bowiejevim sinom, redateljem Duncanom Jonesom, no za sada bezuspješno. 

MPM_BOWIE_PSYCHIC_LIVES_IN_MY_HEAD_06 | Autor: Mercury Press and Media Ltd Foto: Mercury Press and Media Ltd

- Osim s Bowiejem, družim se i s duhovima Paula Walkera, Freddieja Mercuryja i Jima Hensena - tvrdi Kendall. 

Renee vodi radijske emisije, blogove i predstave na temu spiritualnosti. Kao djevojčica je počela osjećati da može 'razgovarati s višim bićima', a kasnije, nakon gubitka bliskih osoba, shvatila je da ima poseban talent. 

Naši partneri pišu
Message