Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Božićna čarolija u Green Gold Clubu uz 'Winter Wonderland'

Zabavite se do ranih jutarnjih sati u Green Gold Clubu koji i ove godine organizira spektakularne evente za Božić i doček Nove godine

PR fotografija
Foto: PR fotografija
0 komentara

Ovu subotu, 26.12.2015. nakon Božića, dođite u Green Gold Club i zabavite se s nama do ranih jutarnjih sati. Za vas smo pripremili poseban show 'Ice Magic' na kojemu će vas zabavljati vrhunski performeri, akrobati na svili te odlična house glazba. Sve to upotpuniti će spektakularan LED wall na kojemu će se prikazivati animacije posebno napravljene za ovaj događaj. „Ice Magic“ prvi je dio glazbenog festivala nazvanog 'Winter Wonderland', koji će se održati u Green Gold Clubu. 

Odmah nakon Nove godine, 2.1., dolaze nam i striptizete koje će, vjerujemo, izmamiti osmijeh na lice svim pripadnicima muškog spola, a vjerojatno i ženskog. Sve to biti će popraćeno vrhunskom glazbom u specijalno dizajniranom zimskom ugođaju. Kao šećer na kraju, 9.1. nam dolaze svjetski performeri s Ibize koji će zagrijati atmosferu u Green Gold Clubu. Vrhunska scenografija uz spektakularne kostime i odličnu glazbu ostavit će vas bez daha.

U četvrtak 24.12., proslavite Badnjak s nama u Green Gold Clubu uz Tamburaški sastav Dyaco. Dyaco za vas ima pripremljenu pravu božićnu idilu pa ćete od njih moći čuti božićne hitove u njihovoj obradi na tamburicama. Vjerujemo da će za svakog ljubitelja tamburica ovakav doživljaj i Badnjak biti posebni.

U petak, na sam Božić, odmorite se od napornog tjedna i zabavite se u Green Gold Clubu. Za vas imamo vrhunsku glazbu te poneka iznenađenja kakva samo Green Gold Club zna pripremiti. Budite i vi dio ovog božićnog slavlja u najboljem klubu u gradu i dobro se zabavite s nama.

Green Gold Club i ove godine organizira spektakularni doček Nove godine na kojemu će svirati Tamburaški sastav Dyaco te posebni gosti Kočani orkestar. Uz ova dva sastava očekuju vas i posebna scenografija te atraktivni nastupi performera. Dođite i proslavite ulazak u 2016. godinu u najboljem klubu u gradu.

Naši partneri pišu
Message