Show

Komentari 51

Božidar uzrujao komentatore: 'Grinch je duša naspram ovog!'

Božidar uzrujao komentatore: 'Grinch je duša naspram ovog!'

Prvi dan u novoj kulinarskoj emisiji, svim je kandidatima bio napet, ali je atmosfera bila mirna sve dok nije došao red na ocjenjivanje Božidarovog tima. Njegovi su ispadi podijelili gledatelje

Sinoć je počeo show 'Tri, dva jedan - ho, ho, ho!' u kojem pet vrsnih timova priprema najfinije blagdanske delicije, a njih ocjenjuju Željka KlemenčićIvan Pažanin i Tomislav Špiček.

POGLEDAJTE VIDEO:

Božidar je u svojem timu bio zadužen za glavno jelo - lososa u šampanjcu, a ostatak tima pravio je kolače. Željka je imala malu zamjerku jer se Božidar odlučio za losos koji je jako masna riba, a imao je puno vrhnja u povrću pa je bilo previše masnoće.

- Mora ići vrhnje! To je takav recept i otkrit ću vam tajnu da sam s tim jelom osvojio tri zlatne medalje! - rekao je uzbuđen Božidar.

Njegov je tim završio na zadnjem mjestu što je kod njega izazvalo još jednu burnu reakciju na Špičeka.

- Ja idem doma, mene je sramota. Da se sramotim i budem zadnji? Znaš onu staru poslovicu 'veni, vidi, vici'? Ja sam došao ovdje 'dođi, vidi, pobijedi', a ne da budem zadnji! - rekao je ljuti Božidar.

Njegove su ispade gledatelji odmah nakon emisije komentirali na društvenim mrežama. Dok je nekima bio urnebesan, drugi su se nad njegovim ponašanjem zgražali.

- Odi doma. Molim te - napisala je jedna gledateljica.

- Neki jednostavno ne znaju prihvatiti kritiku bez obzira na godine. Gori je od djeteta - dodao je drugi.

- Kako je Božidar ukrao Božić - našalio se treći dok je povezao Božidara i poznati božićni film 'Kako je Grinch ukrao Božić'.

- Grinch je duša naspram ovog, takozvanog, profi kuhara - više ga je gledatelja povezalo s popularnim filmskim likom.

Nekima je Božidar ipak bio zanimljiv, a mnogi su gledatelji pisali da uz zbog njega 'plakali od smijeha' tijekom cijele prve emisije kulinarskog showa.

- Božidara za žiri stavit u sve kulinarske emisije - napisao je jedan gledatelj.

- Dramatičnije od Kardashianki - našalila se još jedna gledateljica.

- Čuj Pažanina. Mi imamo reputaciju. Imate ali braco da vidimo gdje su vam zlatne medalje - nizali su se šaljivi komentari.

Nekoliko je gledatelja na društvenim mrežama oštro napalo muške članove žirija jer se nisu zauzeli za kolegicu dok ju je Božidar uspuhano napadao zbog kritika.

- Špičeka i Pažanina može biti sram, napada im kolegicu, a oni se prave da nisu odavde. Fuj. Ionako bude letio van prvi tjedan, možda i prije - samo je jedan od takvih komentara.

Najčitaniji članci