Obavijesti

Show

Komentari 16

Božo Vrećo rasplakao pratitelje emotivnom objavom: 'Majko, samo budi dobro. Najljepša si'

Božo Vrećo rasplakao pratitelje emotivnom objavom: 'Majko, samo budi dobro. Najljepša si'
8

U siječnju je Vrećina mama proslavila je 74. rođendan. Pozirali su zajedno s tortom, svjećicama i buketom ruža. Glazbenik joj je i tada posvetio emotivnu objavu

VIDEO

Kralj sevdah, Božo Vrećo (36) poslovne obaveze stavio je u drugi plan s obzirom na to da mu se majka Mila već mjesecima bori sa zloćudnom bolešću. Bolest joj je dijagnosticirana krajem 2020., a u borbu su krenuli, kaže, zajedno. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na svojim društvenim mrežama često dijeli one sretne, ali i tužne trenutke, a posljednja fotografija raznježila je brojne pratitelje. Riječ je o fotografiji na kojoj umjetnik pozira sa svojom majkom koja se nedavno zbog bolesti ošišala. Božo ne krije koliko je ponosan na Milu, a putem Instagrama poručio joj je kako će za njega zauvijek biti najljepša žena. 

- Danas se majčica voljenica ošišala. Raduje se svakim danom životu i ja joj tepam da je moja najslađa beba i lutka i Sinéad O'Connor. Samo neka je dobro, a za mene je najljepša uvijek i zauvijek - napisao je Božo. 

Kralj sevdaha na društvenim mrežama često piše o svojoj mami nakon što je otkrio kako joj je dijagnosticirana teška bolest. Najponosniji je bio kada je izašla iz bolnice nakon operacije. 

Božo Vrećo i majka pozirali u haljinama dan prije bolnice
Božo Vrećo i majka pozirali u haljinama dan prije bolnice

- Odgojila me da nikad ne upirem prstom na drugog i drugačijeg i da oni koji to čine označeni su jednom vrlo jasnom definicijom - neodgoj. Hvala mojoj majčici što mogu biti i frajer i žena kad to u svom životu poželim, bez da pitam ikoga za mišljenje i dopuštenje. Nadasve živite svoj život i učinite ga boljim i interesantnijim koliko je to moguće, a mogućnosti su beskrajne ako se mene pita - napisao je emotivno glazbenik pa dodao:

- Čekali smo nalaze za daljnje liječenje, još moramo moramo čekati do konačnih rezultata, strpljivi smo i odjenuli smo se isto, onako malo po 'muški', otplesali smo par koraka twista kad smo već u tom dobu. Dok je ljubavi, najjači smo i sve možemo - napisao je Božo prije dva mjeseca. Brojni pratitelji oduševljeno su komentirali i kako je predivno gledati dvoje ljudi koji se toliko vole, a oduševile ih je i što su unatoč teškim trenutcima često modno usklađeni. 

U siječnju je Vrećina mama proslavila je 74. rođendan. Pozirali su zajedno s tortom, svjećicama i buketom ruža. Glazbenik joj je i tada posvetio emotivnu objavu.

Vrećo: 'Hvala mami što mogu biti i frajer i žena kad poželim'
Vrećo: 'Hvala mami što mogu biti i frajer i žena kad poželim'

- Sretan rođendan srno voljena, majčica je puhnula svjećice i zamislila svoju želju. Samo da je dobro i još dugo s nama. Sve za nju. Duša moje duše! Živjela i sretna nam bila - napisao je.

Otkrio je i kako će zauvijek biti Milina najveća podrška, a kroz najteže trenutke bit će joj veliki oslonac koji će se s njom boriti do kraja. 

- Sada se borimo, zajedno i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo pobijediti tog 'zlikovca'. Naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav je donosi i teške i radosne trenutke. Dok je ljubavi, bit će i života - rekao je Vrećo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja