Show

Komentari 55

'Brad i Jennifer su u vezi, već godinama nisu bili tako sretni'

'Brad i Jennifer su u vezi, već godinama nisu bili tako sretni'

Trebalo joj je puno vremena, ali sve mu je oprostila, rekao je prijatelj Jennifer Aniston. Nisu se ni njezini ni Bradovi prijatelji suzdržavali pričati o njihovoj romansi za strane medije

Holivudski zlatni par Brad Pitt (56) i Jennifer Aniston (50) ponovno su u vezi, piše Mirror. Njihovi najbliži prijatelji ispričali su medijima kako bivši supružnici pokušavaju obnoviti stari odnos. Kažu kako je par bio najmanje pet puta na spoju prije nego su se susreli na crvenom tepihu i izazvali eksploziju komentara. Čak su i božićne praznike proveli skupa u Jenniferinoj vili.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mislim da ona njega nikad nije ni prestala voljeti, iako joj je slomio srce kad je otišao s Angelinom Jolie. Trebalo joj je puno vremena, ali sve mu je oprostila. To je glavni korak ako želite krenuti dalje - rekao je prijatelj glumice.

Ni Bradovi prijatelji nisu se sudržavali pričati o ovoj temi.

- Jedino o čemu priča je Jennifer. Obnovili su svoju romansu i nisam ih vidio ovoliko sretne već godinama - rekao je Bradov kolega iz filmova čiji identitet strani mediji nisu željeli otkriti. 

Kad su Brada na crvenom tepihu pitali hoće li mu Jennifer praviti društvo na Oscarima, Brad se nasmijao i zacrvenio te rekao kako nema pratnju. Kad su Jennifer novinari upitali o vezi s Bradom, imala je spreman odgovor.

- To je presmiješno. O čemu sve ljudi neće pričati - rekla je Jen. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci