Show

Komentari 17

Brad na ručku nosio oznaku s imenom: Ako ga ne prepoznaju

Brad na ručku nosio oznaku s imenom: Ako ga ne prepoznaju

Na ručku nominiranih za Oscara, koji bude svake godine uoči dodjele nagrada bili su i Cynthia Erivo, Laura Dern, Greta Gerwig, Diane Warren, Leonard DiCaprio, Renee Zellweger i Robert De Niro...

Glumac Brad Pitt (56) globalno je slavan i za njega su čuli čak i oni koji baš ne gledaju filmove, ali je unatoč tome na ručku priređenom u ponedjeljak za nominirane za Oscara nosio oznaku s imenom. Na oznaci je pisalo: 'Brad Pitt, sporedna uloga, Once Upon a Time... in Hollywood'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Glumac, koji je nominiran za ulogu u filmu Quentina Tarantina (56) 'Once Upon a Time in Hollywood', valjda je nosio tu oznaku za slučaj ako ga netko ne prepozna, našalili su se britanski mediji. 

77th Golden Globe Awards - Press Room - LA

Na ručku nominiranih za Oscara, koji se održava svake godine uoči svečanosti dodjele nagrada u Los Angelesu, bile su i druge zvijezde, među kojima Cynthia Erivo, Laura Dern, Greta Gerwig, Diane Warren, Leonard DiCaprio, Renee Zellweger i Robert De Niro

Film 'Joker' osvojio je jedanaest nominacija za Oscara, s po deset slijede 'Irac', '1917' i 'Bilo jednom... u Hollywoodu', a četiri filma - 'Male žene', 'Marriage Story', 'Jojo Rabbit' i 'Parazit' nominirana su u šest kategorija. Nagrade Američke akademije filmske znanosti i umjetnosti dodijelit će se 92. put na svečanosti u Hollywoodu 9. veljače.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci