Obavijesti

Show

Komentari 7

Brad Pitt je bijesan: Angelina mi se osvećuje! Prodala je udio imanja Putinovom biznismenu

Brad Pitt je bijesan: Angelina mi se osvećuje! Prodala je udio imanja Putinovom biznismenu
4

Brad i Angelina vode bitku još od 2016. godine. Glumica je tvrdila da je on nju i njihovu djecu zlostavljao tijekom leta iz Francuske u Los Angeles

Glumac Brad Pitt (59) tvrdi da je Angelina Jolie (47) namjerno prodala svoj dio njihovog zajedničkog imanja u Francuskoj. Sve kako bi mu se osvetila zbog borbe oko skrbništva nad djecom, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Bivši glumački par imao je dogovor o podjeli imovine. Prema njemu su oboje potvrdili da nikad neće prodati svoj udio u vinariji Chateau Miraval. Brad je pristao podijeliti vlasništvo po pola, a prije je imao 68 posto zemljišta jer je uložio više vremena i novca.

62nd Cannes Film Festival - Inglourious Basterds Screening

U ljeto 2021. doznao je kako je njegova bivša supruga potajno prodala svoj udio ruskom oligarhu. Navodno jer nije dobila puno skrbništvo nad njihovo šestero djece. Pitt vjeruje kako je Jolie namjerno odabrala ruskog biznismena koji ima veze s Vladimirom Putinom (70), jer je znala da bi to bilo loše za posao.

- Njezina odluka da prekine pregovore s Pittom bila je namjerna. Kao što će se pokazati na sudu, Jolieini postupci bili su nezakoniti, ozbiljni i namjerno su oštetili Pitta, a ona se nepravedno obogatila - stoji u dokumentu koji su podnijeli Vrhovnom sudu Los Angelesa.

Gwyneth Paltrow pitali tko je bio bolji u krevetu - Ben ili Brad, njen odgovor šokirao fanove...
Gwyneth Paltrow pitali tko je bio bolji u krevetu - Ben ili Brad, njen odgovor šokirao fanove...

Brad i Angelina vode bitku još od 2016. godine. Glumica je tvrdila da je on nju i njihovu djecu zlostavljao tijekom leta iz Francuske u Los Angeles. U dokumentima FBI-ja, koje su objavili nekoliko godina kasnije, stoji kako ju je Pitt 'tresao i zgrabio' dok je bio pijan. Navela je kako ju je Brad 'zalio pivom' i da je vjerovala da će 'napasti' jedno od njihove djece. 

Tvrdila je da je Pitt 'postao čudovište' i da su djeca, nakon vrištanja bila u šoku. Dodala je da se osjećala 'uplašeno i da nije znala što učiniti', međutim, nikada nisu podignuli optužnice. Iste godine podnijela je i zahtjev za razvod braka.

Premiere of the movie of 'Babylon' in London