Show

Komentari 58

Brad Pitt susprezao suze zbog kipića, a svi pitaju gdje je Jen

Brad Pitt susprezao suze zbog kipića, a svi pitaju gdje je Jen

Pretpostavljalo se da će se Jennifer Aniston pojaviti kao pratnja Bradu na Oscarima, ali to se nije dogodilo. Ipak, nije isključena mogućnost da će biti skupa na tulumu nakon dodjele nagrada...

Glumac Brad Pitt (56) osvojio je Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu 'Bilo jednom... u Hollywoodu'. Iznenađeni Brad stigao je na pozornicu i tijekom govora jedva susprezao suze.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je nevjerojatno. Ovo je velika čast. Gospodine Tarantino, vi ste posebni, vi ste veliki, bez vas industrija ne bi bila ista. Leo, hvala na koktelima. Ostalim članovima tima također želim reći veliko hvala. Sjećam se kad su me starci vozili u kino, kad sam se doselio ovdje.. Ovo je za moju djecu. Stvarno je bilo jednom u Hollywoodu - rekao je Brad Pitt držeći kipića u ruci. 

U posljednjih nekoliko tjedana šuška se o pomirenju bivših supružnika Brad Pitta i Jennifer Aniston (50) pa se pretpostavljalo da će se glumica pojaviti s njim na dodjeli kao njegova pratnja.

Međutim, to se nije dogodilo. Pored Brada ne sjedi Jennifer, niti su je zapazili ni fotoreporteri... 

Osim podrške za Brada, Jen nije imala drugog razloga doći na Oscare. Nije nominirana ni u jednoj kategoriji te nije prezenterica. Ipak, nakon Oscara uvijek slijedi 'after party' pa nije isključena mogućnost da će se sresti tamo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci