Show

Komentari 17

Brad: Potražio sam pomoć u grupi 'Anonimnih Alkoholičara'

Brad: Potražio sam pomoć u grupi 'Anonimnih Alkoholičara'

To je bio siguran prostor gdje nije bilo osuđivanja. Bilo je stvarno oslobađajuće otvoriti se i ispričati tu ružnu stranu sebe, ispričao je Brad koji je prestao piti kad je razveo od Angeline

Holivudski glumac Brad Pitt (55) nedavno je priznao da je imao veliki problem s alkoholom te je tražio pomoć u grupi 'Anonimni Alkoholičari', prenosi Belfast Telegraph. Nakon što se razveo od Angeline Jolie (44) odlučio je prestati piti. 

- Stvari su otišle najdalje što su smjele pa sam morao prestati - ispričao je glumac kojemu su se sastanci 'Anonimnih Alkoholičara' zapravo i svidjeli.

German premiere of

- Svi ti muškarci sjedili su jedni pored drugih, bili otvoreni i iskreni na način koji do tad nisam nikad čuo. To je bio siguran prostor gdje nije bilo osuđivanja. Bilo je stvarno oslobađajuće otvoriti se i ispričati tu ružnu stranu sebe - kaže Brad. 

Jednom prilikom, Brad je ispričao kako se nakon razvoda od Angeline potpuno promijenio. Posvetio se sebi i stvarima za koje do tad nije mario. Smršavio je, a osim što je prestao piti alkohol, počeo se i zdravije hraniti. 

- Otkako je 2016. najavio razvod od Angeline Jolie, naporno je radio na sebi da bude što bolja i zdravija osoba te da bude najbolji mogući otac - pišu strani mediji. 

FILE PHOTO: Pitt and Jolie pose at the premiere of "The Tree of Life" at LACMA in Los Angeles

POGLEDAJTE VIDEO: