Obavijesti

Show

Komentari 17

Brad: Potražio sam pomoć u grupi 'Anonimnih Alkoholičara'

Brad: Potražio sam pomoć u grupi 'Anonimnih Alkoholičara'
7

To je bio siguran prostor gdje nije bilo osuđivanja. Bilo je stvarno oslobađajuće otvoriti se i ispričati tu ružnu stranu sebe, ispričao je Brad koji je prestao piti kad je razveo od Angeline

VIDEO

Holivudski glumac Brad Pitt (55) nedavno je priznao da je imao veliki problem s alkoholom te je tražio pomoć u grupi 'Anonimni Alkoholičari', prenosi Belfast Telegraph. Nakon što se razveo od Angeline Jolie (44) odlučio je prestati piti. 

- Stvari su otišle najdalje što su smjele pa sam morao prestati - ispričao je glumac kojemu su se sastanci 'Anonimnih Alkoholičara' zapravo i svidjeli.

German premiere of

- Svi ti muškarci sjedili su jedni pored drugih, bili otvoreni i iskreni na način koji do tad nisam nikad čuo. To je bio siguran prostor gdje nije bilo osuđivanja. Bilo je stvarno oslobađajuće otvoriti se i ispričati tu ružnu stranu sebe - kaže Brad. 

Jednom prilikom, Brad je ispričao kako se nakon razvoda od Angeline potpuno promijenio. Posvetio se sebi i stvarima za koje do tad nije mario. Smršavio je, a osim što je prestao piti alkohol, počeo se i zdravije hraniti. 

- Otkako je 2016. najavio razvod od Angeline Jolie, naporno je radio na sebi da bude što bolja i zdravija osoba te da bude najbolji mogući otac - pišu strani mediji. 

FILE PHOTO: Pitt and Jolie pose at the premiere of "The Tree of Life" at LACMA in Los Angeles

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:36
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin