Obavijesti

Show

Komentari 14

Brak Brucea i Demi nije izdržao, bili su najpopularniji holivudski par, a sad je uz njega i u bolesti

Brak Brucea i Demi nije izdržao, bili su najpopularniji holivudski par, a sad je uz njega i u bolesti
8

Glumci su nakon razvoda govorili kako su im prioritet njihova djeca, a vrijeme je pokazalo da to nije bila tek floskula

Naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog toga će napustiti glumačku karijeru koja mu je toliko puno značila, napisala je na društvenim mrežama Demi Moore (59), bivša supruga glumca Brucea Willisa (67).

Bruce i Demi upoznali su se 1987. na premijeri filma 'Zasjeda', a iste su se godine vjenčali. Za vrijeme braka oboje su na poslovnom planu procvjetali i bili jedni od najpoželjnijih i najplaćenijih glumaca u industriji. Rastanak su javnosti obznanili 1998., a finalizirali ga 2000.

Za vrijeme 13-godišnjeg braka bili su jedan od najglamuroznijih parova Hollywooda, a nakon razvoda 2000. ostali su u dobrim odnosima. Bruce i Demi Moore oboje su tada izjavljivali kako su im prioritet njihova djeca.

Bruce Willis napušta glumu: 'Ima afaziju, ne može pričati'
Bruce Willis napušta glumu: 'Ima afaziju, ne može pričati'

U javnosti odaju dojam da je i danas tako, što je očito i iz obazrive objave koju je objavila Demi ovih dana glede bolesti svog bivšeg muža. Nekadašnji holivudski par u braku je dobio tri kćeri; Rumer (33), Scout (30) i Tallulah (28).

Kroz godine su Demi i Bruce dokazali da među njima nema zle krvi iako u braku nisu ostali 'dok ih smrt ne rastavi'.