Obavijesti

Show

Komentari 0

Brak im je u krizi, žele razvod, a Kim objavljuje fotke sa svadbe

Brak im je u krizi, žele razvod, a Kim objavljuje fotke sa svadbe
11

Reper je na predizbornom skupu spomenuo kako je Kim skoro pobacila njihovo prvo dijete, a onda je to isto ponovno komentirao na društvenim mrežama, da bi na koncu sve obrisao. Otada je sve krenulo nizbrdo

VIDEO

Reality zvijezda Kim Kardashian West (39) na društvenim je mrežama ovih dana podijelila nekoliko fotografija s vjenčanja sa reperom Kanyeom Westom (43) u Italiji. To nije napravila jer je postala sentimentalna pa se htjela prisjetiti detalja sa svadbe nego je na taj način čestitala rođendan svom prijatelju, modnom dizajneru Riccardu Tisciju, koji je pomogao kreirati njenu haljinu za taj važan dan prije šest godina. 

POGLEDAJTE VIDEO: Drama u obitelji Kardashian/West

Pokretanje videa...

Kim i Kanye 01:37

Prikazala je tako intimne fotografije i trenutke koje je dijelila s Riccardom, poput one kad je bila u donjem rublju i isprobavala veo. Neke od fotografija nikad nisu viđene dosad, a mnogi se pitaju kako to da su slike sada objavljene baš nakon što se par već nekoliko dana suočava s velikom krizom u braku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, pjevač je na predizbornom skupu spomenuo kako je Kim skoro pobacila njihovo prvo dijete, a onda je to isto ponovno komentirao na društvenim mrežama, da bi na koncu sve obrisao. 

- Plakao sam na pomisao da će pobaciti našu bebu i svi su bili vrlo zabrinuti zbog mene. A ja sam zabrinut što je u svijetu normalno da se ne plaće zbog tih tema - rekao je Kanye. 

Istaknuo je kako je podržavao Kim u svom naumu i da je stoga i on mislio kako bi bilo najbolje pobaciti. Dvojac se predomislio u posljednji čas. Istaknuo je kako ga je Bog pozvao i da ga je nekako urazumio pa je rekao Kim: 'Rodit ćeš to dijete'. 

Kim se osjeća kao da je u klopci, pišu američki mediji. 

- Ovo je vrlo težak period za nju. Baš je uzrujana - kaže izvor blizak starleti i nastavlja: 

- Ona voli Kanyea i on je ljubav njezina života. Ali ne zna što sad napraviti. Kim misli da bi oni trebali biti razdvojeni. Zna da nije zdravo da bude blizu njega sad, a iskreno, nije zdravo ni za djecu. West se mora srediti prije nego što opet budu partneri i roditelji. 

Khloe nije prava Kardashianka, ali svi su pod ugovorom pa šute
Khloe nije prava Kardashianka, ali svi su pod ugovorom pa šute

Izvor je istaknuo i kako će starleta uvijek odabrati ono što je najbolje za njezina supruga jer mu samo želi dobro. Par se vjenčao 2014. godine, a imaju četvero djece. Djevojčicu North (7) i sina Sainta (4) rodila je Kim, a kćer Chicago (2) i dječaka Psalma (1) surogat majka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje