Show

Komentari 3

Branko Ivanda: 'Zrinka Cvitešić u Londonu ne smije na WC bez tjelohranitelja, zbog dragulja...'

Branko Ivanda: 'Zrinka Cvitešić u Londonu ne smije na WC bez tjelohranitelja, zbog dragulja...'

Ona na snimanju nosi prave dragulje, ne lažne, pretpostavljam i iz marketinških razloga, rekao je Ivanda. Zrinka, naime, trenutačno glumi u seriji 'The Power' u kojoj tumači Tatianu Moskalev, nekadašnju prvu damu Moldavije

Branko Ivanda (79) gostovao je u radijskom talk showu Homo sapiens Željke Ogreste i otkrio je da je nedavno razgovarao sa Zrinkom Cvitešić (41) koja mu je ispričala kako joj je u Londonu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Javila mi se Zrinka neki dan iz Londona. Kaže da je na snimanje serije prati bodyguard i da po nju dolazi blindirani automobil i donosi joj prave dragulje. Ona na snimanju nosi prave dragulje, ne lažne, pretpostavljam i iz marketinških razloga. Prati je bodyguard čak i do WC-a - ispričao je redatelj u emisiji HRT-a.  

Inače, Ivanda je nedavno režirao predstavu 'Kad svijeće dogore', u kojoj je glumila i Zrinka, ali ju je zbog odlaska u London zamijenila Iva Mihalić. 

Naime, Zrinka trenutačno glumi u visokobudžetnoj seriji 'The Power', u kojoj tumači Tatianu Moskalev, nekadašnju prvu damu Moldavije. Uz Zrinku u seriji glume velika imena kao što su Tim Robbins i Leslie Mann. Premijera serije najavljena je za početak 2022. godine na Amazon Prime Videu. 

Zagreb: Poznati na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta

Najčitaniji članci