Show

Komentari 8

Brena: 'Cijepila sam se protiv korone, živim po pravilima...'

Brena: 'Cijepila sam se protiv korone, živim po pravilima...'

Odavno sam naučila kako probleme treba rješavati hladne glave. Nisam paničar, ispričala je pjevačica. Istaknula je kako je izuzetno pažljiva zbog pandemije, jer se zbog tromboze svrstava u ugroženu skupinu građana

Srpska pjevačica Lepa Brena (60) ranije je izjavila kako se za vrijeme pandemije korona virusa više posvetila sebi, jer ne može nastupati. No priznaje kako sada teško podnosi čitavu situaciju. Nema koncerata, a jako joj nedostaju bliski prijatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Istaknula je kako je izuzetno pažljiva zbog pandemije, jer se zbog tromboze svrstava u ugroženu skupinu građana.

- Odavno sam naučila kako probleme treba rješavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se prvi put susrela s trombozom, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako živjeti, znam što smijem piti i jesti, kao i kako se moj život treba odvijati po zdravstvenim pravilima - ispričala je Brena za srpske medije.  

Tvrdi kako je naučila istovremeno živjeti po pravilima i biti sretna, no ipak joj nedostaju druženja.

- Ova socijalna distanca je za mene emotivna distanca od svih ljudi koje volite, koje ne možete zagrliti. To mi teško pada - rekla je pjevačica i dodala kako se cijepila protiv korona virusa, jer želi biti oprezna.

- Cijepila sam se jer je to kategorija zaštite, bez nje nema putovanja niti komunikacije. Tko želi biti usamljen, neka bira što voli. Svijet živi i funkcionira po pravilima i mi se moramo uklopiti u njih - zaključila je Brena za srpske medije. 

A njezin sin Viktor Živojinović (22) također je nedavno priznao kako poštuje mjere zaštite pa je zbog toga odgodio svadbu sa zaručnicom Sandrom Mijaković. Trebali su se vjenčati ove godine, no odgodili su ceremoniju. Brena i njezin suprug Slobodan Boba Živojinović (57) su ga podržali. 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci