Obavijesti

Show

Komentari 7

Brenin sin odgodio svadbu zbog korone: 'Mi želimo gala slavlje'

Brenin sin odgodio svadbu zbog korone: 'Mi želimo gala slavlje'
4

Srpski mediji pišu kako su Viktor i Sanja svadbu planirali ovog proljeća, o odlučili su kako će pričekati do svibnja 2022. godine. Brena i njezin suprug Slobodan Boba Živojinović slažu se s njihovom odlukom

Najmlađi sin srpske pjevačice Lepe Brene (60), Viktor Živojinović (22), počeo je pripremati svadbu s djevojkom Sandrom Miljaković, no sve su odgodili zbog pandemije korona virusa, piše Telegraf.rs

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Viktor i Sandra ne žele imati intimno vjenčanje, već gala svadbu, nalik onoj kao što su imali njegov brat Filip Živojinović (36) i pjevačica Aleksandra Prijović (25). 

Srpski mediji pišu kako su svadbu planirali ovog proljeća, no odlučili su kako će pričekati do svibnja 2022. godine. Brena i njezin suprug Slobodan Boba Živojinović (57) slažu se s njihovom odlukom.

Brena ženi sina, a 'cure' detalji svadbe: Imat ćemo 500 gostiju
Brena ženi sina, a 'cure' detalji svadbe: Imat ćemo 500 gostiju

- Planiramo slavlje s 500 uzvanika. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo pronaći neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo organizirati svadbu sve dok se ne smiri situacija s korona virusom. Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - ispričao je Viktor za srpske medije pa dodao:

- Sandra mi je velika podrška u svemu. Obitelj je oduševljena izborom i za nju imaju samo riječi hvale. Lijepo je kada pronađeš osobu koja ti odgovara. 

Inače, Brena i Boba će financirati svadbu za Viktora te neće štedjeti ni na jednom detalju.