Brena i Boba kupuju apartmane koje će iznajmljivati imućnima | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 11

Brena i Boba kupuju apartmane koje će iznajmljivati imućnima

Brena i Boba kupuju apartmane koje će iznajmljivati imućnima
5

Sastali su se s vlasnikom apartmana, koji im je rekao kako ima još dodatne apartmane na plaži, koje također planira prodati. Boba se 'zagrijao' za tu ideju, ali Brena se predomišlja

VIDEO

Srpska pjevačica Lepa Brena (60I i njezin suprug, bivši tenisač Slobodan Boba Živojinović (57) otišli su na Maldive gdje su odlučili pokrenuti novi posao, prenosi Informer.rs. Žle kupiti nekoliko apartmana i iznajmljivati ih, jer sezona na Maldivima traje gotovo cijele godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju s Lepom Brenom

Pokretanje videa...

20:35

- Boba je čovjek koji razmišlja samo o poslu, čak i kada je na odmoru. Odmah je vidio dvije kućice na vodi koje se prodaju i rekao svojoj supruzi da bi bilo dobro da ih kupe. Nije čak niti vidio cijenu, a već je sve isplanirao. Druže se s puno imućnih ljudi, siguran je kako bi imali puno klijenata s Balkana - rekao je izvor blizak paru za srpske medije. Dodaje kako su supružnici razgledali apartmane te im se sviđaju.

Sastali su se s vlasnikom apartmana, koji im je rekao kako ima još dodatne apartmane na plaži, koje također planira prodati. Boba se 'zagrijao' za tu ideju, ali Brena se predomišlja. Nije sigurna treba li im još jedan posao.

- Smatra kako imaju već dovoljno tvrtki i da lijepo žive, dok Boba uvijek razmišlja unaprijed. On stalno govori kako trebaju osigurati unuke kad već imaju priliku - dodao je izvor pa zaključio:

Ne štedi: Brena kupila sinu auto vrijedan više od milijun kuna
Ne štedi: Brena kupila sinu auto vrijedan više od milijun kuna

- Sada uvjerava Brenu da ipak uđu u taj posao, jer je siguran kako bi mogli zaraditi, a i sami bi često dolazili na Maldive.

Par već nekoliko dana uživa na Maldivima, a Blic.rs piše kako su otišli samo da bi se posvetili jedno drugome. Breni odgovara odmor od nastupa, a tijekom prošlog ljeta Živojinovići su nekoliko mjeseci proveli na svojoj jahti. Prvo su krstarili Azurnom obalom, kasnije su bili u Hrvatskoj, a nakon toga su posjetili Crnu Goru i Italiju. Krajem godina bili su kratko u Beogradu, a naposljetku otputovali na Maldive.

POGLEDAJTE VIDEO: KOMENTAR BRENE NA ZAGREBAČKI KONCERT 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Bivši muž Indire Levak: 'Ja sam kriv za sve. Nikad nisam bio uz nju. Trčao sam  za novcem...'
DEVET GODINA BILI U BRAKU

Bivši muž Indire Levak: 'Ja sam kriv za sve. Nikad nisam bio uz nju. Trčao sam za novcem...'

Kad bih rekla jednu ružnu riječ o Narcisu, rekla bih ustvari ružnu o sebi. Brak s Narcisom bio je moj izbor, moja promišljena odluka, donesena s ljubavlju, rekla je Indira ranije
Indira se razvodi: 'Miroslav i ja smo donijeli zajedničku odluku'
NAKON 11 GODINA BRAKA

Indira se razvodi: 'Miroslav i ja smo donijeli zajedničku odluku'

Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji, napisala je Indira Levak na društvenim mrežama