Obavijesti

Show

Komentari 577

Brena napunila Arenu: Visjela na zvijezdi, publika je vrištala

Brena napunila Arenu: Visjela  na zvijezdi, publika je vrištala
17

U Hrvatsku sam došla nekoliko dana prije koncerta jer su mi trebale psihofizičke pripreme. U Beogradu sam s cijelom ekipom imala probe i spremna sam, rekla nam je pjevačica uoči spektakla

VIDEO

Pjevačica Lepa Brena (59) napunila je zagrebačku Arenu. Prije početka koncerta, dvorana prepuna bljeskalica dozivala ju je da izađe na pozornicu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:11

Koncert je započela pjesmom 'Boliš i ne prolaziš', a pojavila se kariranoj haljini i srebrnoj majici, viseći na zvijezdi pa su je polako spuštali.

Publika je vrištala na sav glas. Zatim je nastavila s pjesmama: 'Srećna žena', 'Kao nova'...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:23

 

- Teško je sakriti ovu sreću i veselje da se vidimo nakon toliko mnogo godina. Idemo iz 2019. u vrijeme kad smo počeli - obratila se publici na početku, a zatim je zapjevala singl 'Uđi slobodno'.

Publika se 'raspametila' nakon što je zapjevala 'Jugoslovenku', i to uz vatromet. Zatim su uslijedili hitovi 'Mile voli disko', 'Duge noge'... Za svaku pjesmu imala je posebnu koreografiju i barem 20 ljudi je s njom plesalo na bini u svakom trenutku.

Do pozornice  je sjedio i podršku joj pružao suprug, Slobodan Živojinović Boba (56). U jednom trenutku na pozornici joj se pridružio sin Stefan Živojinović (27) pa su majka i sin zapjevali 'Jedan dan života'.

- Hvala mami na prilici, ovo je nezaboravno iskustvo, rekao je Stefan koji je nekoliko pjesama otpjevao sam.

Pjevačica se kasnije, tijekom nastupa, presvukla u plavu haljinu.

Brena prizalogajila s Bandićem na ručku: 'Šarmantni Milan'
Brena prizalogajila s Bandićem na ručku: 'Šarmantni Milan'

- U Hrvatsku sam došla nekoliko dana prije koncerta jer su mi trebale psihofizičke pripreme. U Beogradu sam s cijelom ekipom imala probe i spremna sam - rekla nam je Brena uoči spektakla.

- Bila sam na adventu i vidjela zašto je najljepši u Europi. Oduševljena sam Zagrebom u koji, neću reći, dolazim 100 godina - dodala je.

Otkrila nam je kako je za hrvatsku publiku izabrala najbolje pjesme od kasnih 70-ih pa sve do danas, više od 45 pjesama. Inače, njezin drugi koncert u Areni na rasporedu je u nedjelju, 15. prosinca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

21:06

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 577
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin