Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
577 komentara

Brena napunila Arenu: Visjela na zvijezdi, publika je vrištala

U Hrvatsku sam došla nekoliko dana prije koncerta jer su mi trebale psihofizičke pripreme. U Beogradu sam s cijelom ekipom imala probe i spremna sam, rekla nam je pjevačica uoči spektakla

Foto: Davorin Višnjić/Pixsell
577 komentara

Pjevačica Lepa Brena (59) napunila je zagrebačku Arenu. Prije početka koncerta, dvorana prepuna bljeskalica dozivala ju je da izađe na pozornicu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Foto: Tatjana Pacek/24sata

Koncert je započela pjesmom 'Boliš i ne prolaziš', a pojavila se kariranoj haljini i srebrnoj majici, viseći na zvijezdi pa su je polako spuštali.

Foto: Davorin Višnjić/Pixsell

Publika je vrištala na sav glas. Zatim je nastavila s pjesmama: 'Srećna žena', 'Kao nova'...

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Teško je sakriti ovu sreću i veselje da se vidimo nakon toliko mnogo godina. Idemo iz 2019. u vrijeme kad smo počeli - obratila se publici na početku, a zatim je zapjevala singl 'Uđi slobodno'.

Foto: Davorin Višnjić/Pixsell

Publika se 'raspametila' nakon što je zapjevala 'Jugoslovenku', i to uz vatromet. Zatim su uslijedili hitovi 'Mile voli disko', 'Duge noge'... Za svaku pjesmu imala je posebnu koreografiju i barem 20 ljudi je s njom plesalo na bini u svakom trenutku.

Foto: Davorin Višnjić/Pixsell

Do pozornice  je sjedio i podršku joj pružao suprug, Slobodan Živojinović Boba (56). U jednom trenutku na pozornici joj se pridružio sin Stefan Živojinović (27) pa su majka i sin zapjevali 'Jedan dan života'.

- Hvala mami na prilici, ovo je nezaboravno iskustvo, rekao je Stefan koji je nekoliko pjesama otpjevao sam.

Foto: Davorin Višnjić/Pixsell

Pjevačica se kasnije, tijekom nastupa, presvukla u plavu haljinu.

MILE VOLI DISKO Brena prizalogajila s Bandićem na ručku: 'Šarmantni Milan'

- U Hrvatsku sam došla nekoliko dana prije koncerta jer su mi trebale psihofizičke pripreme. U Beogradu sam s cijelom ekipom imala probe i spremna sam - rekla nam je Brena uoči spektakla.

Foto: Davorin Višnjić/Pixsell

- Bila sam na adventu i vidjela zašto je najljepši u Europi. Oduševljena sam Zagrebom u koji, neću reći, dolazim 100 godina - dodala je.

Foto: Davorin Višnjić/Pixsell

Otkrila nam je kako je za hrvatsku publiku izabrala najbolje pjesme od kasnih 70-ih pa sve do danas, više od 45 pjesama. Inače, njezin drugi koncert u Areni na rasporedu je u nedjelju, 15. prosinca.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naši partneri pišu
Message