Show

Komentari 73

Brena s mužem na Hvaru: Bivši tenisač Boba je neprepoznatljiv

Brena s mužem na Hvaru: Bivši tenisač Boba je neprepoznatljiv

No nisu slavni golupčići bili sami. Ugostili su pjevačicu Ninu Badrić koja se s njima družila na jahti. I ona se šetala u zelenom izdanju, a lice je prekrila sunčanim naočalama

Prvo je bila na Mljetu, zatim je posjetila Dubrovnik i Vis, a sada je 'skoknula' do Hvara, točnije u Vrbosku. Lepa Brena (59) definitivno zna kako uživati u Lijepoj Našoj.

Pjevačica sa suprugom Slobodanom 'Bobom' Živojinovićem (57) plovi Jadranom, a naš čitatelj 'ulovio' ih je u Vrboskoj dok su vezali luksuznu jahtu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Brena je bila zauzeta tipkanjem po mobitelu, a na sebi je imala zeleni badić. Stajling je upotpunila šeširom.

Za razliku od njegove žene, Boba se ne može baš pohvaliti vitkom linijom. Bivši tenisač se malo 'zaokružio', ali čini se da i on uživa više nego ikada.

No nisu slavni golupčići bili sami. Ugostili su pjevačicu Ninu Badrić (48) koja se s njima družila na jahti. I ona se šetala u zelenom izdanju, a lice je prekrila sunčanim naočalama.

A da su ove dvije glazbenice u dobrom odnosu, pokazale su nedavno fotografirajući se na Visu. 

- Prisilan odmor... Kad ti život da limun, napravi limunadu - napisala je Brena u opis fotografije na kojoj pozira s Badrić.

Osim Hrvatske, supružnici su ovo ljeto posjetili Monako, Francusku, Italiju i Crnu Goru. Navodno su za ljetne radosti iskeširali pola milijuna eura, piše srpski Kurir. 

- Zajedno su izlazili po najelitnijim restoranima, naručivali su najskuplja vina, jeli specijalitete. Često su u jednoj večeri potrošili 5000 eura. Znam da to nekima zvuči nevjerojatno, ali kad Živojinovići krenu piti i jest, ne brinu o novcu - komentirao je izvor blizak paru.

Inače, Brena će u svoju imovinsku karticu navodno dodati skupocjenu jahtu. Kurir piše kako će ovo biti značajna investicija od koje će Živojinovići zarađivati novac. 

Pjevačica je u dogovoru sa suprugom odlučila uložiti sredstva u taj posao i iznajmljivati jahtu za obilaske destinacija na moru, pojedinačno i za organizirane turističke izlete. Srpski mediji javljaju kako će za jahtu izdvojiti pola milijuna eura (oko 3.762.000 kuna).

Najčitaniji članci