Show

Komentari 29

Britanci: Zaustavite taj intervju, imajte malo srca bar zbog djeda

Britanci: Zaustavite taj intervju, imajte malo srca bar zbog djeda

Stručnjaci za odnose s javnošću slažu se da je već i sami trailer unio nemir na dvoru, a iako ne zna što su točno Meghan i Harry rekli u intervjuu, smatra da je ovo loš tajming za iznošenje svoje strane priče

Kako pišu britanski mediji, televizijska mreža u Velikoj Britaniji, ITV, mogla bi odustati od prikazivanja intervjua za koji su američkom CBS-u platili više od milijun funti. Radi se, dakako, o intervju o kojem se ne prestaje pričati već danima - onom kojeg su Meghan Markle (39) i princ Harry (36) dali Oprah Winfrey (67). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Zdravstveno stanje princa Filipa (99), supruga kraljice Elizabete II. (94) je razlog zbog kojeg se razmišlja o neprikazivanju intervjua, s obzirom na to da mu je ovih dana operirano srce i tvrde kako nije baš u dobrom stanju. Britanska javnost i ljubitelji kraljevske obitelji mole Meghan i Harryja da zaustave taj intervju upravo zbog princa Filipa. 

Kako sada stvari stoje, CBS-u će intervju prikazati u nedjelju, a u Velikoj Britaniji, ako ste bude po planu, stiže u ponedjeljak. A čini se da se ITV ne namjerava odreći tog 'intervjua godine, a možda i desetljeća', kako navode oni koji se razumiju u materiju, jer su na svom Twitteru napisali kako intervju donose u ponedjeljak. 

Stručnjak za odnose s javnošću, Mark Borkowski, rekao je da su Meghan i Harry izabrali loš tajming za otkrivanje istine i svega što im se dogodilo dok su živjeli u Londonu.

Nakon što je ovih dana izašao trailer u kojem su Sussexovi otkrili razne tajne s dvora, iz Palače kao da je 'sudac označio početak utakmice' - u javnost su pustili podatak da je Meghan zlostavljala zaposlenike Kensingtonske palače u kojoj je sa suprugom živjela neko vrijeme. Bivši, ali i neki sadašnji radnici su je prijavili i s dvora kažu da razgovaraju s njima i utvrđuju što se sve događalo. 

 

Najčitaniji članci