Obavijesti

Show

Komentari 26

'Britney je dnevno pila po 30 amfetamina, obožavala ih je'

'Britney je dnevno pila po 30 amfetamina, obožavala ih je'
9

Uz amfetamine je pušila kristalni metamfetamin. Bojala se da će joj oduzeti djecu ako saznaju da se drogira pa je obrijala kosu da sakrije tragove droge, kaže Lutfi

VIDEO

Zbog pretjeranog konzumiranja amfetamina, koje je dobivala na lječnički recept, doživjela je živčani slom i uništila si život, tvrdi bivši menadžer pjevačice Sam Lutfi. 

Lutfijev odvjetnik na sudu je rekao kako su roditelji Britney Spears (30) njega okrivili za njen živčani slom 2008. iako su zapravo sami kćer doveli do ludila. On zato i njih i pjevačicu tuži za klevetu i nezakonito raskidanje ugovora. 

- Svi su mislili da je skrenula s uma kad je pred paparazzima obrijala glavu. Istina, bila je u gadnom psihičkom stanju jer je dnevno pila čak po 30 tableta amfetamina, no obrijala se kako bi sakrila tragove droge koji u vlasima mogu ostati po nekoliko mjeseci. Bojala se da će joj oduzeti djecu. Bila je paranoična jer je amfetamine jela kao bombone i pušila kristalni metamfetamin kad god je stigla - tvrdi Lutfi. 

'Mrvio joj je amfetamin u hranu'

Lynne i Jamie Spears tvrde pak da je Lutfi kriv za živčani slom njihove kćeri. Kažu da ju je izolirao od svijeta, uzeo joj mobitel i da ju je zapravo on drogirao mrveći joj amfetamin u hranu. 

- To je laž i dokazat ćemo to. Uništili su vlastito dijete. Jamie je manipulirao s kćeri i iskorištavao je, a sve pod krinkom da brine za njenu dobrobit - tvrdi Lutfi.

Bivši menadžer kaže kako je Britney probao odgovoriti od pjevanja na dodjeli MTV-jevih nagrada 2007. jer je bila predebela i nije bila spremna, no bila je toliko izbezumljena da ga nije htjela poslušati. Nastup i njen izgled svi su kritizirali i ubrzo nakon toga počeo je Britneyin put prema dnu. 

Britney ne zanima suđenje, uživa u novoj vili

Pjevačica se, prema odluci suda, ne mora pojaviti na suđenju. Dok se njeni roditelji i Lutfi 'navlače' po sudu, ona uživa sa zaručnikom Jasonom Trawickom. Par se preselio u novu vilu u Kaliforniji koju je Britney kupila. Kuća ima pet spavaćih soba, sedam kupaonica, vinski podrum, kino dvoranu i ogromni bazen. Za imanje ukupne površine od 785 kvadratnih metara pop princeza 'iskeširala' je 48,5 milijuna kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski