Obavijesti

Show

Komentari 2

Britney Spears zbog djece ide na rehabilitaciju

Britney Spears zbog djece ide na rehabilitaciju
1

Britney se izgleda uistinu uplašila da bi mogla ostati bez djece. Iako je prije tvrdila da joj to ne treba, sada se sama odlučila za rehabilitaciju

VIDEO

Nakon što ju je bivši tjelohranitelj optužio za drogiranje pred djecom, Britney Spears (25) je odlučila unijeti pozitivne promjene u svoj život. Odlučila se vratiti na rehabilitaciju. U klinici Promises u Malibuu već je bila u veljači. Tada je mislila kako njoj rehabilitacija ne treba. Zbog toga se i posvađala s majkom i menadžerom koji su ju tamo i poslali.
- Rekla je da će se opet prijaviti. Nitko joj više ne vjeruje. Svi se boje kako će odustati u posljednji tren - otkrio je njezin prijatelj.
Pjevačicu je bivši tjelohranitelj, Tony Barretto na sudu, gdje se Britney bori za skrbništvo nad sinovima Seanom i Jaydenom, optužio i da se odmah po izlasku s prvog 'posjeta' rehabilitaciji gotovo predozirala sa bivšim ljubavnikom.
- Bila je u groznom stanju, samo se znojila i tresla. Zjenice su joj bile ogromne, nikad ju nisam vidio u tako lošem stanju - prisjetio se Tony na sudu vremena dok je još radio za Britney.
Sudac je Britney naredio da mora svaki tjedan dolaziti na testiranja za drogu kako bi zadržala dvojno skrbništvo nad sinovima sa Kevinom Federlineom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin